Ο.Ρ.Ι: Παρουσιάζει τη νέα limited edition συλλογή


Ο.Ρ.Ι: Παρουσιάζει τη νέα limited edition συλλογή

Εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία \"50 Αποχρώσεις του γκρι\"

Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει τα έξι νέα βερνίκια νυχιών limited edition εμπνευσμένα από την ταινία "50 Αποχρώσεις του γκρι" της σεναριογράφου E.L. James που κάνει τον γύρο του κόσμου. Τα βερνίκια νυχιών θα είναι διαθέσιμα στο κοινό τον Ιανουάριο του 2015. Η νέα αυτή έκδοση συμπεριλαμβάνει βερνίκια νυχιών σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις του Γκρι  μαζί με μια ξεχωριστή κόκκινη απόχρωση που αντιπροσωπεύει το πάθος.

Η ταινία 50 Αποχρώσεις του γκρι θα έρθει στην μεγάλη οθόνη στις 13 Φεβρουαρίου ,μια μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου.  Η τριλογία είναι μια από τις πιο αισθησιακές ταινίες όλων των εποχών, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις. Οι θαυμαστές του βιβλίου έχουν αγαπήσει τους πρωταγωνιστές και ανυπομονούν να δουν την ταινία στους Κινηματογράφους.

Η συλλογή της ΟΡΙ με τα βερνίκια νυχιών αποτυπώνει την διάθεση και τα συναισθήματα της ταινίας με ανάμικτες αποχρώσεις του γκρι που συνδυάζει από την μια λαμπερά και αστραφτερά χρώματα και από την άλλη σκοτεινά και κρύα, ακριβώς όπως τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Η συλλογή επίσης διαθέτει  ένα έντονο βαθύ κόκκινο χρώμα που αντιπροσωπεύει το πάθος.

Οι αποχρώσεις είναι κάτι πολύ περισσότερο από θαυμαστικές. Τα χρώματα που επιλέξαμε χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα, την διάθεση και τα συναισθήματα μας λέει η  Suzi Weiss –Fischmann, η ιδρύτρια και πρεσβυτέρια την ΟΡΙ. Εκφράζουν το πάθος, την πολυτέλεια και την δύναμη μέσα από έξι όμορφα βερνίκια νυχιών ιδανικά για να εκφράσουν τον συναισθηματισμό μέσα από την ομορφιά. Η συλλογή της ΟΡΙ συμπεριλαμβάνει τις ακόλουθες αποχρώσεις:
My Silk Tie
This silky, gleaming silver has got me all tied

Romantically Involved
I’m in a deep relationship with this luscious

Dark side of the Mood
This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous


Shine for Me
This shimming silver with subtle blue sparkle turns me on!

Cement the Deal
I’d sign anything to get my hands on this stony, cool gray.

Embrace the Gray
Let this chic, mood gray crème become one with you

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5365 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2176 s // Total time: 2.7541 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X