Κατερίνα Ζαρίφη: Η εγκυμοσύνη της Μενεγάκη & το ενδεχόμενο να παντρευτεί


Κατερίνα Ζαρίφη: Η εγκυμοσύνη της Μενεγάκη & το ενδεχόμενο να παντρευτεί

Δείτε το βίντεο!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για τη σχέση με τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Για τον σύντροφό της, Γιάννη: "Είμαστε μαζί 5 χρόνια και κάθε χρονιά μας επιφυλάσσει και μια έκπληξη. Ενώ συμβαίνουν πολλά δυσάρεστα, τελικά όλο αυτό μας έδωσε ακόμα περισσότερη χαρά - όχι το δυσάρεστο, απλά το δέσιμο με τον σύντροφό σου".

Σκέφτεται να φορέσει νυφικό και να παντρευτεί τον αγαπημένο της; "Πρέπει η ίδια η σχέση να φοράει νυφικό, να την βγάζεις έξω, να την γλεντάς. Όσα ζευγάρια ξέρω, μόλις παντρέυτηκαν μετά από 4 μήνες χώρισαν. Το 'χω γρουσουζιά. Είμαστε και οι 2 άνθρωποι της ίδιας φιλοσοφίας. Αν είναι να συμβεί ο γάμος, μπορεί να γίνει και τελευταία στιγμή. Μπορεί να πάμε το καλοκαίρι Ικαρία και όπως θα είμαστε στην άμμο, να πάμε να μας ψάλει ο παπάς".

Όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Ελένη Μενεγάκη, απάντησε: "Δεν μπορείς να απαντήσεις για κάποιον άλλον. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον όλων αλλά εμείς δεν μπορούμε να απαντάμε για την Ελένη"

 

Tags Κατερίνα Ζαρίφη, ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8070 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2327 s // Total time: 3.0397 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X