Σκαρμούτσος: «Δεν αναγνώρισα τη Ζέτα Μακρυπούλια και στενοχωρήθηκα»


Σκαρμούτσος: «Δεν αναγνώρισα τη Ζέτα Μακρυπούλια και στενοχωρήθηκα»

Ποια είναι η σχέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την τηλεόραση και τους  τηλεοπτικούς αστέρες;

Για το λόγο που δυσκολευόταν να αναγνωρίσει τα πρόσωπα στα εξώφυλλα των life style περιοδικών, αλλά και για το αν του λείπει που φέτος δεν έχει δική του εκπομπή μίλησε ο γνωστός σεφ σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ακόμα μου συμβαίνει αυτό. Την προηγούμενη Δευτέρα που ήμουν στο Mega με μία, τελειώνοντας πήγα στο καμαρίνι να ξεβαφτώ. Εκεί ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Γρηγόρη Βαλτινό. Τη χαιρέτησα, αλλά δεν την αναγνώρισα και στενοχωρήθηκα. Είναι μία εξαιρετική και πανέμορφη κυρία, αλλά, επειδή δεν βγαίνω έξω και οι μόνες επαφές που έχω είναι με συναδέλφους μου, μου πήρε ώρα να συνειδητοποιήσω ποια είναι», δήλωσε στο OΚ! το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Όσο για το αν του λείπει φέτος το γεγονός πως δεν έχει δική του εκπομπή στην τηλεόραση, ξεκαθάρισε: «Όχι. Τώρα πια που τα εστιατόρια Έργον έχουν γίνει εννέα, που ανοίξαμε  ένα καινούργιο μπεργκεράδικο στη Θεσσαλονίκη και έχουμε επεκταθεί στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας εκπομπής όπως ήταν το “Χωρίς Συνταγή”. Συνεργάζομαι με το Joy, κάνω κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις στο Πρωινό του Mega και δίνω όλο μου τον εαυτό στις καινούργιες επιχειρήσεις. Αναγνωρίζω ότι η τηλεόραση μου έδωσε ώθηση, αλλά η κουζίνα είναι αυτή που ταΐζει , 27 χρόνια τώρα, εμένα και την οικογένεια μου».

Tags δημητρης σκαρμουτσος, ζετα μακρυπουλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6314 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4616 s // Total time: 3.0930 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X