Γαλάκτωμα σώματος και κρέμες χεριών από την Bioten


Γαλάκτωμα σώματος και κρέμες χεριών από την Bioten

Φυσική ανανέωση εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά!

Περιποιηθείτε κάθε σημείο του σώματός σας ανάλογα με τις ανάγκες του μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων Βioten. Εμπλουτισμένα με 100% φυσικά συστατικά και λαχταριστά αρώματα τα προϊόντα μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σώματος σε ένα ταξίδι αισθήσεων!

Με ενισχυμένη ενυδατική δράση χάρη στο NUTRIMOIST 48H, ένα προηγμένο σύμπλεγμα ενυδάτωσης που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών προσφέρει στο δέρμα και στα χέρια άμεση ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνει τη διατήρηση της υγρασίας έως 48 ώρες, αυξάνοντας το αίσθημα άνεσης στην επιδερμίδα σας.

Με μία σειρά που καλύπτει κάθε ανάγκη ενυδάτωσης για κάθε τύπο δέρματος τα ανανεωμένα γαλακτώματα σώματος Βioten ενυδατώνουν άμεσα και αποτελεσματικά το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο έως 48 ώρες. Οι φόρμουλες είναι εμπλουτισμένες με 100% φυσικά συστατικά όπως το lime, το κυδώνι, το βαμβάκι, το εκχύλισμα ρυζιού, του έλαιο macadamia, το έλαιο μανταρινιού, προερχόμενα από φιλικές προς το περιβάλλον και ήπιες μεθόδους παραγωγής που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών.

Η ανανεωμένη σειρά γαλακτωμάτων σώματος Βioten περιλαμβάνει: αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος για κανονικές επιδερμίδες με 100% φυσικό lime και κυδώνι, γαλάκτωμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης με 100% φυσικό γιαούρτι και bamboo, γαλάκτωμα σώματος αναδόμησης- θρέψης με 100% φυσικό βαμβάκι και εκχύλισμα ρυζιού, γαλάκτωμα σώματος μεταξένιας λάμψης με 100% φυσικό έλαιο macadamia και 100% φυσικό βούτυρο κακάο και το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος με LIPOFIRM και 100% φυσικό έλαιο μανταρινιού .

Οι κρέμες χεριών Bioten χάρη στην ανανεωμένη τους σύνθεση προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση και υπέροχη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Οι φόρμουλες είναι εμπλουτισμένες με 100% φυσικά συστατικά όπως αμύγδαλο, γιαούρτι, σύκο και μέλι, προερχόμενα από φιλικές προς το περιβάλλον και ήπιες μεθόδους παραγωγής, που διασφαλίζουν τη διατήρηση των δραστικών τους ουσιών.

Η ανανεωμένη σειρά κρεμών χεριών Bioten περιλαμβάνει: ενυδατική κρέμα χεριών με 100% φυσικό γιαούρτι και αμύγδαλο για κανονικές επιδερμίδες, θρεπτική κρέμα χεριών με 100% φυσικό αβοκάντο και shea butter για ξηρές επιδερμίδες, κρέμα χεριών αναδόμησης με 100% φυσικό μέλι και έλαιο macadamia για πολύ ξηρές επιδερμίδες και κρέμα χεριών αντιγήρανσης με 100% φυσικό σύκο, ενισχυμένη με PRO-ELASKIN για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και αντηλιακά φίλτρα για προστασία του δέρματος από τις σκούρες κηλίδες. 

Όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν paraben, paraffin και χρωστικές.

Tags γαλάκτωμα σώματος, ΚΡΕΜΕΣ ΧΕΡΙΩΝ, bioten, bioten γαλακτωμα σωματος, bioten κρεμες χεριων, beauty, HAND CREAM, body lotion, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8485 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3573 s // Total time: 2.2058 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X