Βραβεύτηκε το Cambridge Weight Plan Κύπρου


Βραβεύτηκε το Cambridge Weight Plan Κύπρου

Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, ο δεκαεπτάχρονος Ρένος Δημητρίου, ο οποίος έχασε 65 κιλά με το Cambridge Weight Plan, πήρε το στέμμα του International Slimmer of the Year στο Διεθνές Συνέδριο της Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι 1000 προσκεκλημένοι της διοργάνωσης ψήφισαν τον Ρένο για νικητή, αφού παρακολούθησαν το χρονολογικό φιλμάκι της ζωής του σαν παχύσαρκος έφηβος και το πώς το Cambridge Weight Plan άλλαξε τη ζωή του.

Ο Ρένος διαγωνιζόταν με άλλους 18 φιναλίστ από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τη χώρα τους στο διαγωνισμό. Το Cambridge Weight Plan είναι γνωστό παγκόσμια σαν η νούμερο 1 εταιρία Διεθνούς Σχεδίου Διαχείρισης Βάρους και η Κύπρος είναι μία από τις πιο επιτυχημένες βραβευμένες χώρες, αφού βοήθησε επιτυχημένα πάνω από 40.000 άτομα να χάσουν βάρος.

Όπως είπε και ο Ρένος: «Τα χρωστάω όλα στη Σύμβουλό μου, Δέσπω Κοζάκου. Χωρίς την υποστήριξή της, θα ήμουν ακόμα ένας πολύ δυστυχισμένος έφηβος». Η Διευθύντρια, Helen Zenios δήλωσε σχετικά με τη νίκη: «Είμαστε πολύ περήφανοι που πάλι κερδίσαμε αυτό το βραβείο για τέταρτη φορά, αποδεικνύοντας ότι το Cambridge Weight Plan Κύπρου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες μείωσης βάρους στον κόσμο».

Ο Ρένος τώρα ανυπομονεί για το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη το οποίο είναι το βραβείο του – και του αξίζει με το παραπάνω. Συγχαρητήρια Ρένο!

Tags ρενος δημητριου, Δίαιτα, Διατροφή, βραβειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8063 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4315 s // Total time: 3.2378 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X