Τζούλια Αλεξανδράτου: Προκαλεί και πάλι!


Τζούλια Αλεξανδράτου: Προκαλεί και πάλι!

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook

Τελικά το μικρόβιο δεν φεύγει. Άλλωστε οι παλιότεροι το έλεγαν με νόημα "Πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι του". Έτσι και η πορνοστάρ που γνώρισε μεγάλες στιγμές όταν βρισκόταν εντός συνόρων, δείχνει με την εικόνα που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook ότι της λείπει το νταραβέρι και ο ντόρος γύρω από το όνομά της.

Ένα κορίτσι που σε πολύ μικρή ηλικία έβγαλε πολλά λεφτά… έχασε πολλά λεφτά… ενώ κάποιοι λένε ότι της έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο επίσης πολλά λεφτά και για το τελευταίο υπάρχει σε εκκρεμότητα μήνυση.

Αυτό το κορίτσι έφυγε από την Ελλάδα βρίζοντας την χώρα μας. Άνοιξε τα… φτερά της και έχτισε στα χιόνια μια νέα ζωή με κάποιον barman αγνώστω λοιπόν στοιχείων που το επίθετό του θυμίζει καλοκαιρινό φρούτο.

Αυτό το κορίτσι ανέβασε πριν μερικές ώρες φωτογραφία από την Βιέννη όπου και δηλώνει μόνιμη κατοικία η οποία συνοδεύεται με την γεμάτη βαθιά νοήματα λεζάντα "Ασχολήσου μαζί μου".

Από τα λίγα που ξέρω παραβλέποντας το ποτήρι σαμπάνιας που κρατάει… η τσαντούλα της στοιχίζει όσο ενάμισι βασικός μισθός στην Ελλάδα.
Ε ρε γλέντια η Τζούλια στα χιόνια…

Tags τζούλια αλεξανδράτου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5950 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2508 s // Total time: 2.8458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X