Μύρωνας Στρατής: "Πάντα θα αγαπώ την Μαίρη"


Μύρωνας Στρατής: "Πάντα θα αγαπώ την Μαίρη"

Τι είπε για την πρώην σύντροφό του;

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός χαμηλών τόνων. Ο Μύρωνας Στρατής χώρισε μετά από μία πολύχρονη σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη και πλέον απολαμβάνει την εργένικη ζωή. Παρά το γεγονός ότι ούτε ο τραγουδιστής, αλλά ούτε η παρουσιάστρια προκαλούσαν με τη σχέση τους, λόγω της δημοφιλίας τους έβλεπαν συχνά στα Μέσα σχόλια για την προσωπική τους ζωή. Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε σε εβδομαδιαίο κυπριακό περιοδικό και αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

"Είχα μία μακροχρόνια σχέση, όπως ξέρεις, και τώρα ζω την εργένικη ζωή. Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμος να ερωτευτώ και να ξαναμπώ σε διαδικασία μίας τόσο σοβαρής κατάστασης. Από την άλλη, ποτέ δεν πρέπει να λες ‘ποτέ’, όμως ξέρω τι θέλω και για ποια πράγματα είμαι ή δεν είμαι ακόμα έτοιμος. Ε, λοιπόν, για σχέση δεν είμαι ακόμα" . Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για το νέο του single με τίτλο "Δε φτάνει η αγάπη" και παραδέχτηκε ότι έχει μέσα αυτοβιογραφικά στοιχεία: "Δεν είναι κακό αυτό. Ναι, βοήθησαν λίγο και οι συνθήκες αυτές κι έτσι έγραψα αυτό το τραγούδι. Είναι καθαρά αυτοβιογραφικό και μου αρέσει πολύ το κομμάτι αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα ταυτιστεί πολύς κόσμος, αφού όντως, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, η αγάπη δε φτάνει πάντα. Αυτό πίστευες ανέκαθεν ή λόγω του χωρισμού σου το λες; Νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται από το χρόνο".

Τέλος, ο Μύρωνας Στρατής αποκάλυψε ότι με την Μαίρη Συνατσάκη έχουν πολύ καλές σχέσεις: "Πάντα θα την αγαπώ! Άλλωστε έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και μιλάμε".

Tags μαιρη συνατσακη, Μύρωνας Στρατής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5362 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4765 s // Total time: 3.0127 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X