Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο άγριος τσαμπουκάς με παπαράτσι [εικόνες]


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο άγριος τσαμπουκάς με παπαράτσι [εικόνες]

Άστραψε και βρόντηξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Παρασκευής στο Facebook, καθώς επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το δυσάρεστο περιστατικό με δύο παπαράτσι που αναστάτωσε την ίδια και τον σύντροφό της, Φώτη Μπενάρντο, νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Η ηθοποιός έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της ως προς την παραβίαση των ιδιωτικών της στιγμών και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν της αρέσει να βλέπει την προσωπική της ζωή στα εξώφυλλα των περιοδικών. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει ποτέ να... εκπλήσσεται δυσάρεστα από τους επίμονους δημοσιογράφους. Τι ακριβώς συνέβη;

«Πήγαμε μια Χριστουγεννιάτικη βόλτα σ' ένα εμπορικό κέντρο και στη χαλαρότητα μας πάνω πετάχτηκαν δύο φωτογράφοι να κάνουν, λέει, τη «δουλειά» τους... Όπου «δουλειά» να μας φωτογραφίσουν με το έτσι θέλω. Κανένας νόμος δεν τους το απαγορεύει και είμαστε σε δημόσιο χώρο. Λέει. Έτσι λοιπόν λίγη ώρα μετά τους είδαμε να φεύγουν προς την έξοδο αφού η «δουλειά» τους είχε τελειώσει... Και επειδή έχω πολύ γαμάτο και δίκαιο άντρα, τους φωτογράφισε με το κινητό του με το ίδιο θράσος... Τον αγαπώ. Ιδού», έγραψε η Πηνελόπη και ανέβασε τα πρόσωπα των φωτογράφων, με τους φίλους της να υποστηρίζουν την κίνησή της αυτή.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και τις φωτογραφίες του ζευγαριού για να... πατσίσουν οι παπαράτσι.

Tags πηνελοπη αναστασοπουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6231 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2376 s // Total time: 2.8606 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X