Ζέτα για Χατζηγιάννη: «Ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλο»


Ζέτα για Χατζηγιάννη: «Ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλο»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη θεατρική παράσταση «Ήρθες για να μείνεις», στο θέατρο Ιλίσια, η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους λόγους που δεν της αρέσουν τα Χριστούγεννα και έδωσε τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

«Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι μια γιορτή που δεν τα πάω δεν τα καλά μαζί της. Γι’ αυτό ευθύνεται πάρα πολύ η δουλειά μου. Δεν μπορείς εκείνες τις ημέρες να απολαύσεις ήρεμα, όταν έχεις καθημερινά δυο παραστάσεις ή επιπλέον εορταστικές εκπομπές στη τηλεόραση. Όταν δεν έχεις και σχέση με τραγουδιστή, όπως εγώ, είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί παίζει να υποδεχτείς το νέο χρόνο με στο καμαρίνι του. Τουλάχιστον, ευτυχώς, έχουμε ένας τον άλλο! Αυτό που μου αρέσει και δεν το αλλάζω με τίποτα στις γιορτές, είναι ότι με την οικογένεια μου και τους φίλους μας έχουμε μια μέρα που μαζευόμαστε όλοι μαζί, τρώμε ανταλλάσσουμε δώρα», παραδέχτηκε στην Τζοβάννα Βλάχαβα και το περιοδικό Hello και εξήγησε: «Αν αποφασίσω να κάνω τραπέζι, τότε ναι, μαγειρεύω. Δεν τα προγραμματίζω όμως αυτά τα πράγματα. Ειδικά όταν βρίσκομαι σε εντατικές πρόβες, πριν ανεβάσουμε παράσταση, ή ξέρω ότι ο Μιχάλης θα δουλεύει, δε μπαίνω καν στη διαδικασία να οργανώσω κάτι από αρχές Δεκεμβρίου. Δυο τρεις μέρες πριν, βλέπω ποιοι φίλοι είναι ελεύθεροι, τους μαζεύω σπίτι, τρώμε και όπως βγει η βραδιά. Να φανταστείς, πριν από μερικές μέρες στόλισα το σπίτι!»

Ποια είναι, όμως, τα στοιχεία που θεωρεί ότι κρατούν δεμένο ένα ζευγάρι; «Εξαρτάται από τη σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Το να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου και να μπορείς παράλληλα να είσαι ο εαυτός σου μέσα στη σχέση, είναι γερές βάσεις για ν’ αντιμετωπίσεις μαζί του οποιαδήποτε δυσκολία και συγχρόνως να χαρείς κάθε καλό που θα προκύψει στη ζωή σας», είπε η παρουσιάστρια.

Tags ζετα μακρυπουλια, μιχαλης χατζηγιαννης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8376 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3515 s // Total time: 2.1891 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X