Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει να ντυθεί νυφούλα


Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει να ντυθεί νυφούλα

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, μίλησαν για τις… παρατηρήσεις που ενδεχομένως κάνουν ο ένας στον άλλο, αν υπάρχει ακόμα το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά τους και την επιθυμία για γάμο και παιδί.

«Φτάσαμε στο σημείο, τώρα, να μου λέει η Μπέττυ να κάνω γυμναστική», παραδέχεται ο Δημήτρης Μάζης στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό Hello και συμπληρώνει: «Το σώμα μας αλλάζει όταν σταματάμε το πόλο. Εμένα μου πλέουν τα ρούχα μου, χάνεται ο μυϊκός όγκος. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά ο αθλητής το καταλαβαίνει. Άκου τι μου κάνει η Μπέττυ: “Μου λέει να κάνω γυμναστική, εγώ άρχισα να παίζω τέννις, αλλά τώρα γκρινιάζει ότι λείπω. Δε βγάζεις άκρη».

Από την άλλη, η Μπέττυ Μαγγίρα επισημαίνει: «Ποτέ ο Δημήτρης δεν μου είπε να κάνω γυμναστική, όταν παραπονιόμουν ότι πάχυνα. Είμαι πολύ ταμπέλα, βέβαια. Ποτέ δε μου είπε “χαλάει το σώμα σου”. Αν κι εγώ, όταν παρατηρώ ότι κάτι δεν πάει καλά, αναστατώνομαι, θα το διορθώσω. Και τώρα ο καημένος έχει δίκιο. Του λέω: “Δημήτρη, είχες παραπάνω όγκο όταν έπαιζες πόλο, να κάνει βάρη”. Οι γυναίκες δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένες, να το ξέρεις αυτό. Όλο και κάτι βρίσκουμε να ασχολούμαστε».

Υπάρχει ακόμα το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά τους ή έχει χαθεί; Υπάρχει ακόμα. Δεν ήμουν ποτέ ζηλιάρης. Δε ζηλεύω την Μπέττυ. Τη βλέπω ως μια πολύ ωραία γυναίκα», λέει ο αθλητής και η σύντροφός του προσθέτει: «Κι εγώ θεωρώ ότι υπάρχει. Καταρχήν, εάν του την πέσει καμία στο facebook και το αντιληφθώ, γίνομαι έξαλλη. Μου λέει ο Δημήτρης “μην ασχολείσαι καν”, αλλά εγώ του απαντώ “σιγά μην την αφήσω έτσι τη ξεδιάντροπη”. Ευτυχώς, μου τα λέει όλα. Πιστεύω και ελπίζω. Δεν έχω πάψει να τον βλέπω ως ωραίο άνδρα. Απλά, δεν υπάρχει το χτυποκάρδι που βιώνουμε όλοι μας τον πρώτο καιρό. Αλλά μετά υπάρχει η συντροφικότητα, η ζεστασιά, το χιούμορ. Εμείς γελάμε πολύ μεταξύ μας. Είναι ο καλύτερός μου φίλος ο Δημήτρης».

Όσο για το αν θέλουν τρίτο παιδί, ο Δημήτρης Μάζης σημειώνει ότι δεν επιθυμεί προς το παρόν, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα υπογραμμίζει: «Παιδάκι όχι, αλλά θρησκευτικό γάμο θα ήθελα να κάνουμε. Όχι παραδοσιακό. Να κάνουμε ένα εκρηκτικό πάρτι, να χορέψουμε όλοι, να μας μείνει αξέχαστο. Δε θέλω αυτά τα “καθώς πρέπει”, με τα κοχυλάκια και τις κορδελίτσες, το βασιλικό και τα κεράκια. Η Ανδριάννα με είδε ντυμένη νύφη τώρα στο θέατρο και με έβγαζε φωτογραφίες. Με ρώτησε, λοιπόν, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ ωραίο να παντρευτούμε και τα κοριτσάκια μας να είναι ντυμένα παρανυφάκια. Να τον κάνουμε και θεματικό το γάμο και να βάλει ο καθένας ό,τι θέλει. Όπως στο Hollywood»!

Tags μπεττυ μαγγίρα, δημήτρης μάζης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9762 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4036 s // Total time: 3.3798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X