Επανασύνδεση ζευγαριού της ελληνικής showbiz που θα συζητηθεί!


Επανασύνδεση ζευγαριού της ελληνικής showbiz που θα συζητηθεί!

Κανείς δεν το περίμενε!

Η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης αφήνουν πίσω τους τις κόντρες και τις κακές στιγμές που το 2008 τους οδήγησαν σε οριστική ρήξη και ένα επεισοδιακό διαζύγιο και κάνουν όνειρα για μια νέα κοινή ζωή!

Όσοι γνωρίζουν τη Σαμπρίνα και τον Παναγιώτη Λιαδέλη μιλούν για πλήρη επανασύνδεση της σχέσης τους, που δε θυμίζει σε τίποτα τη δύσκολη εποχή του χωρισμού τους που συνοδεύτηκε από αγωγές και καβγάδες, σύμφωνα με την "Espresso".

Έως τώρα το ζευγάρι κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την ευχάριστη αλλαγή στη ζωή τους, αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι η ηρεμία του 10χρονου σήμερα γιου του, Βαγγέλη που είναι ουσιαστικά και ο βασικότερος λόγος που οι δυο τους αποφάσισαν να έρθουν και πάλι κοντά.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Βόλο, όπου έχει δημιουργήσει ένα καφέ μπαρ και κάθε φορά που επισκέπτεται την Αθήνα μένει στο σπίτι της τραγουδίστριας και του γιου τους στη Νέα Σμύρνη.  Τόσο ο Λιαδέλης όσο και η ξανθιά καλλιτέχνιδα φαίνεται πως έχουν ενθουσιαστεί με την αίσια εξέλιξη της σχέσης τους και παρότι το πάνε βήμα βήμα, είναι αποφασισμένοι τίποτα να μη σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Ο επιχειρηματίας μάλιστα φαίνεται πως μετά την πετυχημένη πορεία του στη γενέτειρα πατρίδα του, τον Βόλο, σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει την τύχη του και στην Αθήνα, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο χώρο για καφέ κια ποτό. Αυτό είναι κάτι που το έχει συζητήσει ήδη και με τη Σαμπρίνα, η οποία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα δεχτεί το νέο μεταξύ τους επαγγελματικό "πάντρεμα" και θα σταθεί στο πλευρό του σε αυτή την κίνηση.

Tags σαμπρινα, παναγιωτης λιαδελης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6371 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3912 s // Total time: 3.0284 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X