Η Angelina Jolie αποκαλύπτει το πιο «αθώο» μυστικό της


 Η Angelina Jolie αποκαλύπτει το πιο «αθώο» μυστικό της

Είναι ηθοποιός, μητέρα και φιλάνθρωπος, αλλά όπως όλοι μας δεν είναι... τέλεια. Κανείς δεν είναι, όσο και αν μερικοί θέλουν να το πιστεύουν. Έχει το σώμα που θα ήθελαν πολλές (και τον άντρα), την επαγγελματική επιτυχία και φυσικά μία όμορφη οικογένεια. Έχει όμως και η Angelina τα... αδύναμα σημεία της.    

Είναι μητέρα 6 παιδιών και βλέποντας την όλοι φανταζόμαστε πως είναι κάπως υστερική με την κουζίνα και τη διατροφή τους. Έχουμε ακούσει πολλά από το στόμα της άλλωστε. Η ίδια όμως ομολόγησε, ότι καλύτερα να μαγειρεύει ο εντεκάχρονος Pax παρά... αυτή. Και ναι, η Angelina Jolie δεν ξέρει να μαγειρεύει. Το ξέρουμε πως πολλές από εσάς βρήκατε ήδη τη νέα σας δικαιολογία για την άγνοια σας να φτιάχνετε ακόμη και ένα... αβγό, αλλά αυτό δεν είναι ψέμα. Δεν το έχει καθόλου με τη μαγειρική και δε ντρέπεται να το αποκαλύψει.

Εξηγεί μάλιστα, ότι για το καλό όλων τα φετινά Χριστούγεννα δε θα κλειστεί στην... κουζίνα. Οι κατσαρόλες και ο φούρνος θα πάρει φωτιά από τα χέρια άλλου. Τώρα ο Pax θα είναι ο τυχερός, o Brad Pitt; Κανείς δεν το γνωρίζει, αυτή πάντως τη γαλοπούλα δε θα την αγγίξει. Να πάθουν δηλαδή καμία δηλητηρίαση και να τρέχουν μέρες που είναι ( δεν το λέμε εμείς, προς θεού). Το πιο εντυπωσιακό βέβαια από την εκμυστήρευση αυτή είναι πως ο 11χρονος σεφ της οικογένειας Pitt ήταν και ο δημιουργός της γαμήλιας τούρτας τους. Πραγματικό ταλέντο δηλαδή!

Αχ βρε Angie μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις τις κινηματογραφικές παραγωγές και να πιάσεις για λίγο το... τηγάνι;
 

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9923 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4283 s // Total time: 3.4206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X