Βραβεία Vodka Masters 2014: 4 Μετάλλια για την Belvedere


Βραβεία Vodka Masters 2014: 4 Μετάλλια για την Belvedere

H Vodka Belvedere, η αυθεντική βότκα πολυτελείας παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί  από το The Spirits Business για μια ακόμα φορά ως ένα ποτό ασύγκριτης γεύσης, ποιότητας και χαρακτήρα.

Λαμβάνοντας τους ύψιστους τίτλους στα φετινά βραβεία Vodka Masters, η  Belvedere τιμήθηκε με τέσσερα μετάλλια σε διαφορετικές κατηγορίες. Επιπρόσθετα εκτός από τον εορτασμό αυτής της επιβράβευσης η Claire Smith-Warner, επικεφαλής του Spirit Creation and Mixology της Belvedere έχει αναγνωριστεί από το The Spirits Business ως μία από τις δέκα κορυφαίες γυναίκες στη βιομηχανία των οινοπνευματωδών ποτών. Και τα δύο αυτά επιτεύγματα ενισχύουν το κύρος και τον παγκόσμιο σεβασμό για τη Vodka Belvedere. 

Η Belvedere Unfiltered τιμήθηκε με το πολυπόθητο μετάλλιο MASTER στην κατηγορία Super Premium, λαμβάνοντας αναγνώριση για τη φυσικά πλούσια και μεστή της γεύση, ενώ κέρδισε τρία επιπρόσθετα χρυσά μετάλλια στις κατηγόριες Super Premium,  Easter European και Smooth.  Η Vodka Belvedere συνεχίζει να κυριαρχεί στα βραβεία Vodka Masters, και μέχρι σήμερα είναι η πιο πολυβραβευμένη βότκα – με περισσότερα από 29 μετάλλια – από τη δημιουργία του θεσμού των βραβείων το 2007.
«Τα βραβεία Vodka Masters επιβραβεύουν οινοπνευματώδη ποτά που επιδεικνύουν απαράμιλλη αφοσίωση στην παραγωγή και συνέπεια στη ποιότητα· είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για τα μετάλλια που έχουμε κερδίσει. Είναι μια φανταστική αναγνώριση για τα πολύ υψηλά πρότυπα που τηρούμε»  επισημαίνει η Smith-Warner.

Λίγα λόγια για την Belvedere
Έχοντας δημιουργηθεί το 1993, η Vodka Belvedere ήταν η πρώτη που δημιούργησε ένα νέο πρότυπο αριστείας στην κατηγορία βότκας και εγκαθίδρυσε την κατηγορία για βότκες πολυτελείας. Σήμερα, ο ξεχωριστός χαρακτήρας της Vodka Belvedere και η ασυμβίβαστη ακεραιότητά της αναγνωρίζονται διεθνώς από εκλεκτούς οπαδούς της βότκας, οι οποίοι εκτιμούν τον φυσικό και χωρίς πρόσθετες ουσίες χαρακτήρα της. Δημιουργημένη  από το Polish Dankowskie Rye και αναμεμιγμένη με νερό από τη δική της παρθένα πηγή, το γευστικό προφίλ της Vodka Belvedere είναι διακριτικά απαλό, αφήνοντας μια λεπτή γλυκύτητα και απαλότητα ως επίγευση.

Tags vodka belvedere, vodka, βραβεια, μεταλλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.4302 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4378 s // Total time: 4.8680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X