Μαγική η συναυλία “Super Christmas Concert 2014’’ για τον Ραδιομαραθώνιο


Μαγική η συναυλία “Super Christmas Concert 2014’’ για τον Ραδιομαραθώνιο

Η φιλανθρωπική \"ζεστή\" βραδιά!

Μια μαγική μουσική βραδιά πρόσφεραν στους θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου,  στο Στάδιο ‘’Ελευθερία –Τάσσος Παπαδόπουλος’’, ο SUPER FM, ο Γιώργος Θεοφάνους και 10 δημοφιλείς καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα.

Η συναυλία “Super Christmas Concert 2014’’ διοργανώθηκε από τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με ανάγκες αφού όλα τα έσοδα από την εκδήλωση πάνε στο ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.

Την φιλανθρωπική συναυλία παρουσίασε ο γνωστός dj και παραγωγός στον SUPER FM, Θέμης Γεωργαντάς. Σε αυτήν πήραν μέρος οι Κings, Otherview, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλλα Καλλή, Μαρία-Έλενα Κυριάκου, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέφανος ‘Doody’ Xριστοφόρου και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Γκεστ σταρ της βραδιάς ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είχε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Οι συμμετέχοντες τραγούδησαν ο καθένας με μοναδικό τρόπο τις δικές του επιτυχίες και όλοι μαζί απογείωσαν τη διασκέδαση.

Στην συναυλία συμμετείχαν και παιδιά από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους  που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα μαζί με τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες, χαρίζοντας πολύ όμορφες στιγμές σε αυτή τη μαγική μουσική βραδιά.
Τις εντυπώσεις έκλεψε, ιδιαίτερα για τις χορευτικές του επιδόσεις επί σκηνής, ο Superakis, η μασκότ του Super Fm στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση.


Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα που ηχογραφήθηκαν ειδικά για τη Συναυλία θα κυκλοφορήσουν στο CD «Super Christmas Vol.2’’ αυτή τη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στο πακέτο της Kυριακάτικης ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά στην πιο πάνω gallery!

Tags Super Christmas Concert 2014


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8494 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2566 s // Total time: 3.1060 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X