Το look των Χριστουγέννων από την Bourjois


Το look των Χριστουγέννων από την Bourjois

Ανακαλύψτε την συλλογή Enchanting Nightbird

Τα Χριστούγεννα, η ομορφιά μεταμορφώνεται μαγικά με ένα look εμπνευσμένο από τα αστραφτερά φτερά των πουλιών. Μέσα στην ουράνια ομίχλη, τα πούπουλα λαμπυρίζουν και με το θρόισμα των φτερών τους, που αστράφτουν κάτω από το θεϊκό φως, οι βασίλισσες της νύχτας σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους…

Η μαγεία μιας νύχτας στο Παρίσι…
Είστε έτοιμες να δώσετε φως στη νύχτα με την υπέροχη λάμψη σας; Με μια κίνηση του μαγικού ραβδιού της, η Bourjois ξυπνά την πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σε κάθε παριζιάνα γυναίκα! Αφεθείτε να μαγευτείτε κι εσείς από το ξόρκι των περλέ, γυαλιστερών και εορταστικών αποχρώσεων, που μιλούν για γυναικεία αυτοπεποίθηση. Αφεθείτε να γοητευτείτε από looks που παίζουν με έντονες αντιθέσεις και διαφορετικές υφές.

Απλά πείτε τη μαγική φράση: Enchanting Nightbird!
Έτοιμες για τη μεταμόρφωσή σας; Το παγωμένο, αγνό φως του χειμωνιάτικου ουρανού λάμπει επάνω στα πρόσωπα όλων των γυναικών που ετοιμάζονται να αποκτήσουν μια εκθαμβωτική, αστραφτερή λάμψη. Επάνω στο βλέμμα τους διαγράφεται ένα ιριδίζον πέπλο, τα νύχια τους εκπέμπουν ένα φλογερό φως και τα χείλη τους αστράφτουν σαν αστέρια που πέφτουν…

Μάσκαρα Volume 1 Seconde Ultra Black
Τολμήστε να αποκτήσετε βλεφαρίδες που υπνωτίζουν. Με αυτή τη μάσκαρα, οι βλεφαρίδες γίνονται εξαιρετικά πυκνές, κατάμαυρες και σαγηνευτικές! Η μάσκαρα 1 Seconde Ultra Black περιέχει υψηλή συγκέντρωση έντονων μαύρων χρωστικών ουσιών για να σας χαρίζει ένα μαγευτικό βλέμμα έως και για δεκαέξι ώρες. Μια αλχημεία που συνδυάζει τις φόρμουλες ultra volumising και long-lasting της Bourjois, και το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βουρτσάκι της, με τα σφαιρικά τριχίδια χαρίζει όγκο στη στιγμή από κάθε γωνία. Μια σοφιστικέ, χρυσή λωρίδα τυλίγεται γύρω από το μαύρο σωληνάριο, που είναι επικαλυμμένο με χρώμιο, για να την κάνει ακόμα πιο γοητευτική.


Mega Liner Ultra Black
Το eyeliner για μέγα-γοητευτικά μάτια. Ένα ελκυστικό eyeliner στην πρώτη γραμμή της μόδας… Η Bourjois έχει δημιουργήσει τα πιο υπνωτιστικά eyeliner με μια φόρμουλα τόσο μαύρη όσο και το μελάνι καλλιγραφίας. Απολαύστε το έως και για 24 ώρες χάρη στις μαύρες χρωστικές ουσίες μεγάλης διάρκειας που δεν μουτζουρώνουν τα μάτια.

  • Σχηματίστε μια εξαιρετικά λεπτή ή εξαιρετικά παχιά γραμμή (ή οτιδήποτε ενδιάμεσο) με το απλικατέρ σε σχήμα μαρκαδόρου, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχήμα και το μέγεθος της γραμμής ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Κραγιόν: Rouge Edition Velvet
Ντύστε τα χείλη σας με υπέροχο βελούδο. Διακριτικά γυαλιστερό, αγνό και έντονο κόκκινο, που είναι η απόχρωση της απόλυτης γοητείας, φωτίζει το πρόσωπο κάθε γυναίκας που είναι έτοιμη να γιορτάσει όλη τη νύχτα… Το Rouge Edition Velvet είναι η φετινή επαναστατική καινοτομία για τα χείλη σας. 

Το ματ, ανάλαφρο φινίρισμα δίνει σ’ αυτό το κραγιόν μια υπέροχη αίσθηση. Η βελούδινη υφή του χαρίζει μια απίστευτα φυσική αίσθηση και τονίζει τα χείλη με υπέροχο χρώμα. Το κραγιόν Rouge Edition Velvet είναι εμπλουτισμένο με λεπτόρρευστα έλαια που ενυδατώνουν τα χείλη, ενώ προσφέρουν μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης σαν "δεύτερο δέρμα". Η φόρμουλά του διαρκεί 24 ώρες, που σημαίνει ότι το χρώμα δεν θα φύγει από τα χείλη σας παρά μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε.

• Soft plumage…
Όταν χαράζει, τα πουλιά της νύχτας ντύνονται με πιο απαλά χρώματα χάρη στη nude απόχρωση του Rouge Edition Velvet - ένα νέο χρώμα, για ένα χαρούμενο "Nude" χρόνο!, που γιορτάζει την επιστροφή του Nude.

• Personne ne Rouge! Είναι το όνομα του κραγιόν που φορά το μοντέλο μας. Αυτό το τολμηρό χρώμα δίνει έμφαση και ταυτόχρονα έρχεται σε αντίθεση με την ασημί αρμονία του look της. Το λαμπερό και σοφιστικέ του εφέ είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της ματ υφής του κραγιόν και του διακριτικά ιριδίζοντος μέικαπ.

Βερνίκι νυχιών 1 Seconde
Καλύψτε τα νύχια σας με αστραφτερό γκρι χρώμα. Απόψε, τα νύχια όλων των γυναικών είναι βαμμένα γκρι, στο χρώμα του μυστηρίου…
• Ένα δευτερόλεπτο για κάθε νύχι— τόσο χρειάζεται για να μεταμορφωθείτε, χάρη στο καινοτόμο πινελάκι της Bourjois και στην υψηλής απόδοσης φόρμουλα που περιέχει πτητικές σιλικόνες.
• Ένα πινελάκι που ανοίγει σαν βεντάλια σχηματίζοντας τέλεια το περίγραμμα του σχήματος του νυχιού. Όλες ξέρουμε ότι αφήνουμε το βάψιμο των νυχιών για την τελευταία στιγμή, αλλά το πάρτι δεν θα μας περιμένει για να αρχίσει!
• Μια φόρμουλα που απαιτεί μόνο μία στρώση. Ένα μόνο πέρασμα σε χωρίζει από την είσοδό σου στα μυστήρια ενός άλλου κόσμου… 
44 Grey to meet you: Ένα γυαλιστερό βερνίκι στην απόχρωση του γκρίζου ουρανού, που προσφέρει τέλεια κάλυψη.

Tags Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο, beauty, make up, face, Bourjois, bourjois look 2014/15


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6749 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3802 s // Total time: 3.0551 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X