Time Out Eating Awards 2014: Τα highlights από την απονομή


Time Out Eating Awards 2014: Τα highlights από την απονομή

Η πιο νόστιμη δεκα-eat-ία!

Σε μια άκρως γευστική τελετή και εορταστική συνάμα για τα 10χρονα του θεσμού Time Out Eating Awards, το περιοδικό Time Out, ο Νο1 οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, απένειμε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου τα βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού για το 2014.


Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Royal Hall στη Λευκωσία, σε μια βραδιά που παρουσίασε η Nespresso. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η αρχισυντάκτρια του εντύπου Σύλια Ιωαννίδου και ο stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης, οι οποίοι με έναν πολύ θεατρικό και έξυπνο τρόπο μετέφεραν στη σκηνή το "σπίτι τους" (υποδυόμενοι ένα ζευγάρι), όπου γιόρτασαν με όλους τους παρευρισκόμενους, γύρω από ένα τραπέζι, τα 10χρονα της σχέσης τους!

Η βραδιά τα είχε όλα… λάμψη, χιούμορ, συγκινήσεις, ενθουσιασμό, επαίνους, γεύσεις και αρώματα… Περίπου 400 προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους σημαντικές παρουσίες από τον επισιτιστικό κλάδο, την επιχειρηματική αλλά και την πολιτική ζωή, κατέκλυσαν την αίθουσα του Royal Hall για να χειροκροτήσουν τα 11 εστιατόρια που έφυγαν με το βραβείο ανά χείρας, καθώς και τον chef και το κυπριακό προϊόν της χρονιάς, αλλά και τους ανθρώπους που έλαβαν τον Τιμητικό Έπαινο καθώς και το Τιμητικό Αριστείο Γεύσης. Το ενδιαφέρον ήταν έκδηλο για τις φετινές γαστρονομικές επιδόσεις, καθώς η χρονιά «μύριζε» ανανέωση. Και τα αποτελέσματα ήρθαν να δικαιώσουν όσους πόνταραν στην αλλαγή σκηνικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Tags time out eating awards 2014


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9746 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3537 s // Total time: 2.3283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X