Το πιο δημοφιλές παπούτσι της Nike ανανεώθηκε


Το πιο δημοφιλές παπούτσι της Nike ανανεώθηκε

Λεπτοκομμένα, αναπαυτικά, με εξαιρετική ποιότητα, τα Nike Air Max 1 ήταν το πρώτο μοντέλο που έκανε φανερή την αντικραδασμική προστασία στη σόλα του και έμελε να κερδίσει την αγάπη μιας ολόκληρης γενιάς.  

α Nike Air Max, η σειρά παπουτσιών που όλοι έχουμε στην καρδιά μας, αναδιαμορφώνονται και ξανα-συστήνονται ως Air Max 1 Sneakerboot στο αγοραστικό κοινό. Δεν υπάρχει πιο βολικό αλλά και chic ταυτόχρονα, ζευγάρι αθλητικών.  Λεπτοκομμένα, αναπαυτικά, με εξαιρετική ποιότητα, τα Nike Air Max 1 ήταν το πρώτο μοντέλο που έκανε φανερή την αντικραδασμική προστασία στη σόλα του και έμελε να κερδίσει την αγάπη μιας ολόκληρης γενιάς.

Κάποια στοιχεία παρέμειναν και κάποια άλλαξαν στο αγαπημένο σας παπούτσι. Καθώς το Air Max 1 έγινε συνώνυμο του street style, ήταν σημαντικό να διατηρηθεί το επάνω μέρος του παπουτσιού με έντονα χρώματα. Όμως, το δικτυωτό και σουέντ υλικό του παπουτσιού δεν επέτρεπε τη χρήση του όλο το χρόνο.
Air Max 1 Sneakerboot_Women's key style new

Ο Dylan Raasch, Nike Sportswear footwear designer, ανέλαβε το δύσκολο έργο να ενισχύσει το Air Max 1. Πρώτη του προτεραιότητα ήταν να διατηρήσει την παράδοση του απόλυτου sneaker και ο Raasch, βρήκε τις απαντήσεις που ζητούσε δημιουργώντας ένα αδιάβροχο επάνω μέρος, αυξάνοντας το ύψος του κολάρου και προσθέτοντας μια υφασμάτινη επένδυση και μια ιριδίζουσα λεπτομέρεια στη μέση του παπουτσιού. Η προσθήκη λίγων χιλιοστών από καουτσούκ έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του.

Κάπως έτσι, γεννήθηκε το Air Max 1 SneakerBoot: ένα sneaker που προήλθε από το απόλυτο σύμβολο του urban στυλ, ενισχυμένο για να υπερτερεί σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μποτάκι.

Το Nike Air Max 1 SneakerBoot διατίθεται στο online και σε επιλεγμένα καταστήματα Nike και sneakers boutiques.

Tags nike, παπούτσια, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2167 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4048 s // Total time: 2.6215 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X