H Τζένιφερ Ανιστον φωτογραφήθηκε τόπλες [εικόνες]


H Τζένιφερ Ανιστον φωτογραφήθηκε τόπλες [εικόνες]

Χωρίς μπλούζα στην αγκαλιά του κομμωτή της Κρις ΜακΜίλαν, ο οποίος ευθύνεται για το signature κούρεμά της «The Rachel», φωτογραφήθηκε η Τζένιφερ Άνιστον για τις ανάγκες του τεύχους Ιανουαρίου 2015 του περιοδικού «Allure».

Η πόζα που έχει προκαλέσει ήδη συζητήσεις στα πηγαδάκια του Χόλιγουντ δεν έχει καταφέρει, ωστόσο, να αποσπάσει την προσοχή των αναγνωστών του περιοδικού από τα όσα δηλώνει η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός σχετικά με τη μητρότητα.

Η 45χρονη Ανιστον κατακεραυνώνει το κοινωνικό ταμπού που θέλει τις γυναίκες που δεν επέλεξαν την μητρότητα να νιώθουν αποτυχημένες στον σκοπό τους στη ζωή. «Δεν μου αρέσει αυτή η κοινωνική πίεση στις γυναίκες. Το βάρος ότι απέτυχες ως γυναίκα γιατί δεν έφερες στον κόσμο ένα παιδί. Είναι εξαιρετικά άδικη κριτική. Μπορεί να μην έχει βγει ένα παιδί από τη μήτρα σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξες μητέρα - σε φίλους, τα παιδιά τους, τα σκυλιά σου» δηλώνει.

Παράλληλα, η υποψήφια για χρυσή σφαίρα Ανιστον δηλώνει πληγωμένη και βαθιά οργισμένη με τις συνεχείς δημοσιεύσεις που τη θέλουν να θυσίασε την ευκαιρία της να γίνει μητέρα γιατί είναι εγωπαθής και προσηλωμένη στην καριέρα της. «Ω Θεέ μου έχω διαβάσει τόσα επώδυνα πράγματα. Η κατηγορία ότι έβαλα την καριέρα μου πρώτη από την επιθυμία να γίνω μητέρα - πόσες φορές μου το έχουν χτυπήσει. Πόσο ήμουν πάντα φιλόδοξη, εγωπαθής, νάρκισσος... Πάρα πολλές φίλες μου, πάρα πολλές γυναίκες, δεν έχουν παιδιά. Αποφάσισαν να μην κάνουν, δεν μπορούσαν να κάνουν, προσπαθούν και αγωνίζονται περνώντας πολύ άσχημες στιγμές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν βλέπει κανείς ένα παιδί στις ζωές των ανθρώπων. Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει υποθέσεις. Είναι αγενές, προσβλητικό, επίπονο να μιλούν όλοι για πράγματα που δεν ξέρουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Tags jennifer aniston, topless, allure


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8579 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3777 s // Total time: 3.2356 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X