Δύσκολη η ημέρα για την Ελένη: «Σήμερα είμαι χάλια» [βίντεο]


Δύσκολη η ημέρα για την Ελένη: «Σήμερα είμαι χάλια» [βίντεο]

Η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας δεν φαίνεται να ξεκίνησε καλά για την εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν είναι και στα καλύτερά της το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη νέα ταινία της Angelina Jolie, στα μέσα στης εκπομπής, η «ωραία Ελένη» άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο συνεργάτη της σχετικά με το ρόλο ενός ηθοποιού. Εκείνος τη συνεχάρη κι εκείνη του απάντησε: «Σήμερα που είμαι χάλια, έχω πάρει τα πιο πολλά μπράβο από εσένα για τις ερωτήσεις μου». Τότε, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της είπε με χιούμορ: «Πάντα “χάλια” Ελένη αν είναι να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις».

Λίγο αργότερα, στο πλατώ της εκπομπής φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κόκλας. Η Ελένη Μενεγάκη του επεσήμανε ότι έχει μάτι. «Αχ Κώστα μου σήμερα είμαι ματιασμένη όλη μέρα» με τον ηθοποιό να αναρωτιέται: «Μάτι, ε;» για να του απαντήσει η παρουσιάστρια με χιούμορ: «Τι άλλο;».

Τότε ο ηθοποιός ανταπάντησε: «Μάτι ναι, τι άλλο… Εμένα τι μάτι να με πιάσει, εσύ είσαι μία κούκλα» και η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε: «Το μάτι είναι ένας θαυμασμός…».

Tags ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8738 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3597 s // Total time: 3.2335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X