Super Christmas Concert 2014


Super Christmas Concert 2014

Η µεγαλύτερη γιορτή της µουσικής µε Super ονόµατα

O  πρώτος µουσικός σταθµός της Κύπρου, ο Super Fm διοργανώνει και φέτος τη µεγαλύτερη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη γιορτή, το Super Christmas Concert 2014 την Τετάρτη 17 Δεκεµβρίου στο Στάδιο Ελευθερία - Τάσσος Παπαδόπουλος στη Λευκωσία, σε διεύθυνση παραγωγής και καλλιτεχνική επιµέλεια του Γιώργου Θεοφάνους. Super ονόµατα της µουσικής σκηνής της Ελλάδος και της Κύπρου, θα χαρίσουν στους θαυµαστές τους µια µοναδική χριστουγεννιάτικη βραδιά. Στην εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή θα συµµετέχουν οι Kings, Otherview, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλλα Καλλή, Μαρία - Έλενα Κυριάκου, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέφανος 'Doody' Χριστοφόρου κι ο Γιώργος Τσαλίκης. Special guest θα είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Από τη βραδιά δεν θα µπορούσε να λείπει και η παιδική χορωδία από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους. To οpening της βραδιάς έχει αναλάβει ο DJ Andrew P και την παρουσίαση ο Θέµης Γεωργαντάς. Αξιοσηµείωτο είναι ότι η εισφορά των €10 της εισόδου θα δοθεί στο Ραδιοµαραθώνιο. Για παιδιά κάτω των έξι ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν. Να τονίσουµε ότι οι καλλιτέχνες που συµµετέχουν στο Super Christmas Concert έχουν ήδη ηχογραφήσει και από ένα αγαπηµένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι ο καθένας. Αυτά τα τραγούδια αφού παρουσιαστούν στη συναυλία, θα κυκλοφορήσουν σε ένα χριστουγεννιάτικο CD µε τίτλο 'Super Christmas Vol 2' (η συνέχεια της περσινής συλλογής) και θα διατεθεί µε την εφηµερίδα «η Σηµερινή» την Κυριακή 21 Δεκεµβρίου.

Εισιτήρια για το Super Christmas Concert µπορείτε να αγοράσατε και µέσω της ιστοσελίδας www.tickethour.com.cy, σε όλα τα καταστήµατα ACS Courier παγκύπρια και σε όλα τα καταστήµατα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία. 

 

ΖΗΝΩΝΑΣ ΖΙΝΤΙΛΗΣ

Διευθυντής του Super FM
«Είναι µε χαρά που για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά ο Super FM διοργανώνει αυτή τη µεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία για τον Ραδιοµαραθώνιο. Θα είναι µια µαγική βραδιά µε πολλούς αγαπηµένους καλλιτέχνες, που αφιλοκερδώς ανεβαίνουν στη σκηνή για να µας διασκεδάσουν και για να µας βοηθήσουν σε αυτό τον όµορφο σκοπό. Το καλλιτεχνικό άγγιγµα του Γιώργου Θεοφάνους είναι εγγύηση για το αποτέλεσµα που θα απολαύσουν όλοι όσοι παραβρεθούν. Το κυριότερο είναι πως µαζί µπορούµε να δώσουµε αγάπη στην πράξη, αφού όλα τα έσοδα από το Super Christmas Concert θα πάνε στο Ραδιοµαραθώνιο, για τα δικά µας παιδιά. Θερµές ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές που µας ενισχύουν σε αυτή τη µεγάλη γιορτή».

 

KINGS

«Πρώτα από όλα ένα µπράβο στον Super Fm που διοργανώνει τον Ραδιοµαραθώνιο γιατί η µουσική δεν θα µπορούσε να είναι απούσα από µία τέτοια διοργάνωση. Εµείς µε τη σειρά µας δε βλέπουµε την ώρα να ανεβούµε στη σκηνή και να διασκεδάσουµε παρέα µε τον κόσµο και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες γι' αυτόν τον ιερό σκοπό. Έχουµε πάρα πολύ θετική ενέργεια να µοιραστούµε και θέλουµε να βάλουµε το λιθαράκι µας για να γεννηθεί έστω κι ένα παιδικό χαµόγελο. Να είναι πάντα καλά, πάντα χαµογελαστά και να έχουν υγεία. Το ξέρουµε πως οι εποχές είναι δύσκολες αλλά πρέπει να γνωρίζουν πως εµείς οι µεγάλοι θα είµαστε πάντα δίπλα τους και θα κάνουµε ότι χρειαστεί για να µη φύγει το χαµόγελό τους ποτέ».


ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ

«Είναι µεγάλη µου χαρά που συµµετέχω σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγµατοποιείται στην πατρίδα µου και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Super Fm και στον Γιώργο Θεοφάνους για την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία. Όπως όλοι οι καλλιτέχνες, έτσι και εγώ θα παρουσιάσω ένα πρόγραµµα αποτελούµενο από τα δικά µου τραγούδια στο ξεχωριστό αυτό βράδυ. Η δική µου ευχή για τα παιδιά του Ραδιοµαραθωνίου είναι να µαζευτούν αρκετά χρήµατα και όλοι µαζί να συµβάλουµε στο να υπάρχουν καθηµερινά γύρω µας παιδικά χαµόγελα! Το χαµόγελο ενός παιδιού είναι ό,τι πιο σηµαντικό υπάρχει, µας δίνει δύναµη κι αισιοδοξία, γι' αυτό οφείλουµε όλοι να βοηθήσουµε. Είναι η θετική ενέργεια και δύναµη για εµάς τους µεγάλους! Τα χρειαζόµαστε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ


«Αυτές τις γιορτές θα κάνουµε µια όµορφη βραδιά µε πολλούς καλλιτέχνες αγαπηµένους. Όλος ο κόσµος και εµείς µε τη σειρά µας  µπορούµε να βοηθήσουµε τα δικά µας παιδιά και όλους τους συνάνθρωπους µας. Θεωρώ ότι ο µεγαλύτερος πλούτος της ψυχής είναι όταν βοηθάς κάποιους που σε έχουν ανάγκη, δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ όµως προσφέρει πολλά. Εύχοµαι σε όλα τα παιδιά να είναι πάντα καλά µε πολύ υγεία και να ονειρεύονται συνέχεια... Όλα µπορούν να γίνουν».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


«Με µεγάλη µου χαρά θα συµµετάσχω κι εγώ σε αυτή τη µεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Θα τραγουδήσουµε παρέα επιτυχίες και θα περάσουµε όµορφα και χαρούµενα. Εύχοµαι στα παιδιά του Ραδιοµαραθωνίου υγεία και να είναι πάντα χαρούµενα και µε χαµόγελο στα χείλη τους».

Tags Super Christmas Concert 2014


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4288 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3367 s // Total time: 2.7655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X