Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion: Μια εκπληκτική καινοτομία για το δέρμα


Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion: Μια εκπληκτική καινοτομία για το δέρμα

Για πιο σμιλευμένο, πιο βελτιωμένο, πιο λαμπερό δέρμα

Μόνο η Re-Nutriv, η πρώτη κρέμα πολυτελείας στον κόσμο, μπορούσε να προσφέρει τόση τελειότητα στο δέρμα – σας παρουσιάζουμε τώρα την νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion. Δύο εκλεκτά ελιξίρια, ασφαλισμένα ξεχωριστά για να προφυλάσσουν το ισχυρό μείγμα, ενώνονται κατά την εφαρμογή ώστε να μεταμορφώσουν δραματικά κάθε πρόσωπο για πιο σμιλευμένο, πιο βελτιωμένο, πιο λαμπερό δέρμα.

Στο χρυσό φιαλίδιο, το εκχύλισμα Black Diamond Truffle εφευρετικά αναμιγνύεται μαζί με μια εκπληκτική καινοτόμα τεχνολογία που υποστηρίζει την φυσική ενεργοποίηση του SIRT-6 που διατηρεί και επιδιορθώνει την μοίρα των κυττάρων, την ευελιξία και την ζωντάνια. Στο πλατινένιο φιαλίδιο, ένα πολύ ισχυρό μείγμα βελτίωσης απαλά επαναδομεί και απαλύνει το δέρμα στην επιφάνεια. Αυτός ο συνδυασμός ασυνήθιστης πολυτέλειας και σπάνιας απόδοσης προσφέρει μια εκπληκτική καινοτομία στο δέρμα.

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Από το 1956, η Re-Nutriv είχε βάλει ψηλά τον πήχη στα προϊόντα πολυτελείας. Με όραμα την αναζήτηση της τελειότητας, η Estée Lauder ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για την αναζήτηση των πιο σπάνιων και ισχυρών συστατικών. Σήμερα οι επιστήμονες της Estée Lauder έχουν κάνει μια πραγματική αναζήτηση για την ομορφιά ώστε να εγκλωβίσουν την ουσία και το μυστήριο ενός από τις μεγαλύτερες σπανιότατες της φύσης – την  Black Diamond Truffle.

Όπως ένας επιδέξιος τεχνίτης πρέπει να δώσει σχήμα σε ένα ακατέργαστο διαμάντι προτού η πραγματική του ομορφιά αναδειχτεί, έτσι και οι επιστήμονες της Estée Lauder λαμπρά μεταμόρφωσαν την Black Diamond Truffle σε τελειότητα για το δέρμα με το νέο Black Diamond Truffle Extract, τον σπάνιο θησαυρό στην καρδιά του νέου Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion. Αυτό το πολύτιμο, πατενταρισμένο μείγμα έχει την πλήρη ικανότητα να ενισχύει την φυσική παραγωγή ενέργειας και ζωντάνιας. 

Ενδυναμώνοντας της ομορφιά της επιδερμίδας όπως ποτέ ξανά, αυτό το αγνό και πολύτιμο εκχύλισμα βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να επιβιώσουν και να αυξήσουν την κυτταρική τους ενέργεια. Η απίστευτη δύναμη αυτού του ισχυρού εκχυλίσματος βοηθά στη δραματική αύξηση της κυτταρικής ενέργειας και στις ικανότητες ανανέωσης του δέρματος – βοηθά στην ενεργοποίηση και διατήρηση μιας ορατά πιο νεανικής, υγιής όψης. 

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
Μόνο η Re-Nutriv μπορούσε να συνδυάσει την δύναμη ενός τόσου πολύτιμου εκχυλίσματος μαζί με τα πιο ισχυρά πλεονεκτήματα της επιστήμης.  Με μια νέα επιστημονική καινοτομία που την κατασκεύαζαν για 5 ολόκληρα χρόνια, το νέο Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion επαναφέρει το δέρμα στην καλύτερη του κατάσταση.

Για πρώτη φορά, νέες πατενταρισμένες τεχνολογίες επιμήκυνσης της νιότης υποστηρίζουν την φυσική ενεργοποίηση του SIRT-6, ένα από τα πιο ισχυρά σε μακροβιότητα γονίδια του δέρματος. Το SIRT-6 παίζει σπουδαίο ρόλο στο δέρμα αφού αμύνεται στα σημάδια της πρόωρης γήρανσης μέσων πολλαπλών βιολογικών οδών. Μια εξαιρετική καινοτομία, με τεχνολογίες που διατηρούν την νιότη, βοηθούν την αναζωογόνηση του δέρματος και διατηρούν την νεανική όψη.

ΣΠΑΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΝΩΣΗ
Το νέο Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/Refinishing Dual Infusion συνδυάζει δύο εκλεκτά ελιξίρια που είναι σφραγισμένα ξεχωριστά για να προφυλαχτεί η ένταση και η ισχύς του. Κατά την εφαρμογή του ενεργοποιούνται, αναμιγνύονται μαζί σε μια ενιαία αγνή δύναμη. 

Το χρυσό φιαλίδιο περιέχει το αποκλειστικό εκχύλισμα Black Diamond Truffle εφευρετικά αναμιγμένο με τις τελευταίου τύπου τεχνολογίες της Estée Lauder για την διατήρηση της νιότης για πιο σφριγηλό δέρμα που φαίνεται πιο σμιλευμένο, τονισμένο και εντυπωσιακά πιο νέο. Προοδευτικές τεχνολογίες ανόρθωσης βοηθούν στην φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης ενώ καθαρός 24Κ Χρυσός, σε συνδυασμό με αντι-ερεθιστικά, καταπραΰνουν και ηρεμούν το δέρμα.

Στο πλατινένιο φιαλίδιο, ισχυρά συστατικά προσφέρουν το μέγιστο στην φωτεινότητα και βοηθούν στην τελειοποίηση και λάμψη του δέρματος και πιο ομοιόμορφα τονισμένη εμφάνιση. Το δέρμα αισθάνεται βελούδινα απαλό και φαίνεται τέλειο, πιο τονωμένο και φυσικά λαμπερό.

Tags Estee Lauder, RE-NUTRIV ULTIMATE DIAMOND SCULPTING/REFINISHING DUAL INFUSION, ESTÉE LAUDER RE-NUTRIV ULTIMATE DIAMOND SCULPTING/REFINISHING DUAL INFUSION, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4975 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4569 s // Total time: 2.9544 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X