Η L´Oreal Paris κάνει επανάσταση στην τέχνη του μακιγιάζ


Η L´Oreal Paris κάνει επανάσταση στην τέχνη του μακιγιάζ

Αυτές είναι οι νέες σκιές Color Riche Mono Eyeshadow

Είτε μιλάμε για το κόκκινο χαλί ,τα fashion shows, είτε για τα παρασκήνια στις εβδομάδες μόδας, η μονοχρωματική τάση βρίσκεται παντού και επικεντρώνεται στα μάτια! Ματ, nude, smoky, pop, ακόμα και γυαλιστερές που φωτίζουν ή αλλάζουν χρώμα, κατακτούν τα μάτια χαρίζοντας ένα μοντέρνο ύφος και μια απαράμιλλη χρωματική απόδοση. Ανακαλύψτε τα ολοκαίνουργια απαραίτητα looks από τον make up designer μας Karim Rahman. Μάθετε όλα τα μυστικά του για να πετύχετε τα πιο δυνατά statements στο χρώμα. Βρεθείτε στην πρώτη γραμμή του μονοχρωματικού trend στη στιγμή!

Η νέα τεχνολογία στις σκιές ματιών από τη L'Oréal Paris είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός πούδρας, ενός συνδετικού μέσου "gel inside" και ελαίων για ευκολία στη χρήση και μεγαλύτερη άνεση κατά την εφαρμογή. Συνήθως οι πούδρες στις σκιές ματιών αποτελούνται από ένα μείγμα ξηρών πουδρών, χρωστικών και λιπαρών συστατικών, με υψηλή συμπύκνωση κατά τη διαδικασία της παραγωγής, η οποία μπορεί να μειώσει την απόδοση και να κάνει δύσκολη την αφαίρεσή τους.

Ποτέ πριν το χρώμα δεν ήταν τόσο έντονο...

Χάρη στην τεχνολογία "gel inside", το χρώμα είναι απόλυτο. Η ένταση απογειώνεται, πολύ περισσότερο από ότι σε μια συμβατική σκιά ματιών. Το κράτημα είναι άψογο και προσφέρει την υπέρτατη απόδοση χρώματος έκφραση για τα πιο δυνατά μονοχρωματικά looks.

Το φως στην πιο καθαρή του μορφή...

Το φως αναδεικνύει το χρώμα και το κάνει να ακτινοβολεί με την τεχνολογία "prisma shine gel". Τα μάτια στολίζονται με πρωτόγνωρη φωτεινότητα. Τα χρώματα αποτυπώνονται μέσα από χαμαιλεοντικές αποχρώσεις, με ολογραφικά εφέ και καθρεφτίζονται σε ένα στεφάνι καθαρού φωτός.

Tags σκιες, Ομορφια, l'oreal paris, L' OREAL PARIS Color Riche Mono Eyeshadow, Color Riche Mono Eyeshadow, eyeshadow, beauty, make up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4263 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3696 s // Total time: 2.7959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X