Δοκιμαστήρια από το μέλλον παρουσιάζει το Ebay [βίντεο]


Δοκιμαστήρια από το μέλλον παρουσιάζει το Ebay [βίντεο]

Καθρέφτες που ζωντανεύουν και δοκιμαστήρια με οθόνες αφής και αισθητήρες κίνησης, υπόσχεται το καινούργιο κατάστημα Rebecca Minkoff σε συνεργασία με το eBay.

Τις μπουτίκ του μέλλοντος μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το νέο βίντεο που δημοσίευσε το κατάστημα ρούχων Rebecca Minkoff  σε συνεργασία με το eBay.

Η εταιρεία αυτή, που μέχρι τώρα απευθυνόταν μόνο σε online αγορές, απέκτησε δύο καινούργια καταστήματα στο Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη.

Στα νέα καταστήματα, που δημιουργήθηκαν οι καθρέφτες ζωντανεύουν, δίνοντας σου τη δυνατότητα να διαλέξεις διαδραστικά τα ρούχα που θες να δοκιμάσεις και σε ενημερώνουν με μηνύματα στο κινητό όταν τα ρούχα είναι έτοιμα για δοκιμή. Στο δοκιμαστήριο μέσα, οι μεγάλοι διαδραστικοί καθρέφτες φωτίζονται μόλις εντοπίσουν τη κίνηση σου, σκανάρουν τα ρούχα που φοράς στο δοκιμαστήριο και σου προτείνουν ωραίους και πιθανούς συνδυασμούς τους με αξεσουάρ, όπως τσάντες και κοσμήματα.

Τα καταστήματα αυτά αποτελούν πείραμα-προσπάθεια του Ebay να εισέλθει στην φυσική αγορά, συνδυάζοντας στοιχεία της online με την offline αγορά, αφού όπως λέει και ο Steve Yankovich, υπεύθυνος καινοτομίας και νέων επιχειρήσεων του Ebay, ο άνθρωπος θέλει να χρησιμοποιεί και τις 5 του αισθήσεις όταν αγοράζει κάτι και όχι μόνο τη μία που χρησιμοποιεί όταν αγοράζει από το διαδίκτυο

Tags ebay, δοκιμαστηρια, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4814 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2360 s // Total time: 2.7174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X