Με ποιον Έλληνα τραγουδιστή είχε σχέση η Ρούλα Κορομηλά μετά τον πρώτο της γάμο;


Με ποιον Έλληνα τραγουδιστή είχε σχέση η Ρούλα Κορομηλά μετά τον πρώτο της γάμο;

Τότε και οι δύο ήταν πρώτες φίρμες

Γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας, μόλις είχαν χωρίσει και οι δύο, και τα βρήκαν μεταξύ τους. Τότε και οι δύο ήταν πρώτες φίρμες κάτι που εν τέλει δεν βοήθησε στο να κρατήσει η σχέση τους παραπάνω.

Το 1989 η Ρούλα Κορομηλά, άγνωστη τότε στο ευρύ κοινό καθώς ακόμα δεν είχαν ανοίξει τα ιδιωτικά κανάλια, παντρεύτηκε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Ο γάμος δεν διήρκησε πολύ και η παρουσιάστρια κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερη μόλις άρχισε να γίνεται διάσημη σε όλη την Ελλάδα, με τις εκπομπές της στον ΑΝΤ1 αρχικά και μετά στο MEGA. Η δεκαετία του '90 είχε γι΄αυτήν μια μεγάλη σχέση με τον Στέφανο Σαρντίνι και το 2000 έναν γάμο με τον Νάσο Γαλακτερό. Όμως υπήρχε και άλλη μία σχέση που δεν κράτησε πολύ.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας, μόλις είχαν χωρίσει και οι δύο, και τα βρήκαν μεταξύ τους. Τότε και οι δύο ήταν πρώτες φίρμες κάτι που εν τέλει δεν βοήθησε στο να κρατήσει η σχέση τους παραπάνω. Πριν λίγες μέρες βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μόλις είδε τον Άγγελο Διονυσίου του έδωσε το μικρόφωνο κι εκείνος δεν δίστασε να αφιερώσει ένα τραγούδι στην πολύ παλιά του αγάπη.

Tags διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, ρουλα κορομηλα, Άγγελος Διονυσίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0030 s (227 Queries.) // Parse time: 0.8939 s // Total time: 2.8969 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X