Μαρία Κορινθίου: Τι είπε για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει;


Μαρία Κορινθίου: Τι είπε για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει;

Φωτογραφήθηκε για την Madame Figaro και βρεθήκαμε στο backstage! 

Για το εξώφυλλο της Madame Figaro στο τεύχος Δεκεμβρίου φωτογραφήθηκε πριν από μερικές μέρες η Μαρία Κορινθίου η οποία πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Μιχάλη Κυπριανού και μίλησε στην Βαρβάρα Γεωργιάδου. 

Η ηθοποιός μίλησε για τον "Όρκο Σιωπής" που πρωταγωνιστεί αλλά και για τις φήμες που την θέλουν να  χωρίζει με τον Γιάννη Αιβάζη. "Βαριέμαι αφόρητα, δεν ξέρω για ποιο λόγο γράφουν συνέχεια και ούτε καν θα απαντήσω. Νομίζω αν χωρίσω με το Γιάννη θα το μάθει όλος ο κόσμος και αν είμαστε μαζί το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Ας λένε ότι θέλουν. Έχω φύγει από όλο αυτό. Δεν είναι μόνο ότι με έχει κουράσει, έχω φύγει και από αυτό το παιχνίδι. Στην αρχή είναι κάτι που σε ενοχλεί, μετά δεν δίνεις σημασία και γελάς, τώρα βαριέμαι να ασχοληθώ. Δεν με ακουμπάνε αυτά. Παθαίνεις ανοσία" είπε.

Ανάμεσα στα πολλά αποκαλυπτικά που είπε μίλησε και για την μεγάλη απουσία της από την τηλεόραση… "Έμεινα μακριά από την τηλεόραση για έξι χρόνια γιατί προτεραιότητα μου ήταν το παιδί. Ήθελα να μεγαλώσει λίγο και καθώς δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα με το μεγάλωμα της Ισμήνης, επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Ήτανε και μια υποκριτική μου ανάγκη αυτό για να ωριμάσω ως ηθοποιός". 

Διάβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξή της στην Madame Figaro που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο, 29 Νοεμβρίου, στα περίπτερα!

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, μαρία κορινθίου, γιάννης αιβάζης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2762 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2322 s // Total time: 2.5084 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X