Το Σωματείο Αλκυονίδες στηρίζει και φέτος τις άπορες οικογένειες


Το Σωματείο Αλκυονίδες στηρίζει και φέτος τις άπορες οικογένειες

Δίπλα στις άπορες οικογένειες βρίσκεται και φέτος το Σωματείο Αλκυονίδες επιδιώκοντας να δώσει στήριξη και χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες πολλών οικογενειών, το Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με σκοπό την ανακούφιση όσο το δυνατό περισσότερων άπορων οικογενειών καλώντας το κοινό να στηρίξει μαζικά την εκδήλωση. 

Φέτος, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι των Αλκυονίδων, πραγματοποιείται την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου (καινούργιο ΓΣΠ) στη Λευκωσία, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο μπουφέ φτιαγμένο με μεράκι με μόλις 10 Ευρώ. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν παιδικές χορωδίες, ενώ υπάρχουν προς πώληση γλυκά, διάφορες χειροτεχνίες κ.α. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Σωματείο Αλκυονίδες έχει φροντίσει για την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με διάφορα παιχνίδια ενώ θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα.

Tags απορες οικογενειες, ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ, φιλανθρωπική δράση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2203 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4750 s // Total time: 2.6953 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X