Παιχνίδια αποπλάνησης με προϊόντα περιποίησης σώματος Fruttini


Παιχνίδια αποπλάνησης με προϊόντα περιποίησης σώματος Fruttini

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας και νιώστε αναζωογονήσει στο λεπτό

Οι συνταγές των προϊόντων περιέχουν πλούσια φυσικά εκχυλίσματα που προσφέρουν στο δέρμα σας ότι πιο πολύτιμο έχει να δώσει η φύση, όπως εκχύλισμα λωτού, φρουκτόζη και βιταμίνες.

Το εκχύλισμα λωτού είναι πλούσιο σε βιταμίνη Γ, κιτρικό οξύ, φρουκτόζη και γλυκόζη τα οποία είναι πηγές ενυδάτωσης που  βοηθούν το δέρμα να αναζωογονηθεί και να κρατήσει  τις αναπλαστικές  του ιδιότητες. Η βιταμίνη B3 έχει μια ηρεμιστική, κατευναστική επίδραση στο δέρμα η οποία  δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσει την ενυδάτωση του, ενώ η βιταμίνη B5 βελτιώνει, αυξάνει την υγρασία, έχει αντιφλεγμονώδη επίδραση, θεραπεύει το ταλαιπωρημένο  δέρμα και βοηθά στην ανακούφιση του από τα εγκαύματα του ήλιου. Τέλος, η βιταμίνη Ε αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος, προστατεύει τα κύτταρα του από τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά έτσι την πρόωρη γήρανση του δέρματος ενώ παράλληλα έχει και αντιφλεγμονώδη επίδραση και προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδες ακτίνες του ήλιου.

Τα προϊόντα Fruttini με την ψηλή ποιότητα τους ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας που θέλει να εντυπωσιάσει. Τώρα θα βρείτε όλα τα προϊόντα Fruttini με νέες μειωμένες τιμές (Body Lotion €3.95).

 

Tags Fruttini Body Lotions, Σώμα, Ομορφια, κρεμες σωματος, λοσιον σωματος, Fruttini, Body Lotions, body, beauty, body cream


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8613 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4266 s // Total time: 2.2880 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X