5 αξεσουάρ που κάθε γυναίκα χρειάζεται για τις γιορτές


5 αξεσουάρ που κάθε γυναίκα χρειάζεται για τις γιορτές

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, καμπανάκια, γκι και αγγελάκια αριστερά και δεξιά μας έχουν βάλει ήδη σε γιορτινό κλίμα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία βόλτα στα μαγαζιά με τις φίλες μας για να αγοράσουμε τα φορέματα των ονείρων μας για το ρεβεγιόν.  

Στρας, πούλιες, τούλι και πούπουλα έχουν την τιμητική τους, αλλά τι να το κάνεις μόνο του το φόρεμα αν δεν έχεις και ένα statement αξεσουάρ για να το συνδυάσεις.

Η λίστα με τα must αξεσουάρ της εορταστικής περιόδου έχει 5 βασικά κομμάτια, που ήρθε η ώρα να βάλεις κι εσύ στη γκαρνταρόμπα σου.

1. Ένα glam κόσμημα.

Γιορτές χωρίς λάμψη και στρας δεν είναι γιορτές, γι’ αυτό διάλεξε μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα που θα αναδείξουν τις εμφανίσεις σου. Προτίμησε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ειδικά αν σου αρέσει να πιάνεις ψηλά τα μαλλιά σου ή ένα μεγάλο κολιέ με πέτρες για να κάνει αντίθεση με το μαύρο σου φόρεμα.

2. Ένας σκούφος ή καπέλο δίνει στιλ σε κάθε σου look.

Προτίμησε τους σκούφους και τα καπέλα με ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες ή ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά με στρας και glitter. Μην ανησυχείς, οι υπερβολές επιτρέπονται στις γιορτές!

3. Πού πας χωρίς το τσαντάκι σου;

Ένα clutch ή ένα τσαντάκι ώμου μπορεί να είναι μικρό αλλά σίγουρα είναι θαυματουργό, αφού εύκολα μεταμορφώνει ακόμα και το πιο ουδέτερο σύνολο. Προτίμησε ένα με glam λεπτομέρειες ή ένα με στρας για να συνδυάσεις το φόρεμά σου.

4. Χρυσός παντού.

Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ή ένα κολιέ στην ίδια απόχρωση θα γίνουν το statement αξεσουάρ στο look σου. Γιατί πολλές φορές τα αξεσουάρ που λάμπουν … είναι χρυσά.

5. Ζεστά χέρια, ζεστή καρδιά.

Κανονικά η παροιμία αναφέρεται σε κρύα χέρια και ζεστή καρδιά, αλλά τα κατάλληλα γάντια θα τα ζεστάνουν σίγουρα. Διάλεξε ένα δερμάτινο ζευγάρι ή ένα με συνθετική γούνα και χρώμα.

Tags αξεσουάρ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3316 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3571 s // Total time: 2.6887 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X