Sneakers και backpacks: Τα κατάλληλα κομμάτια για τις casual εμφανίσεις σου


Sneakers και backpacks: Τα κατάλληλα κομμάτια για τις casual εμφανίσεις σου

Γιατί η άνεση έχει τον πρώτο λόγο!

Σίγουρα σου έχει τύχει μία, δύο μπορεί και περισσότερες φορές. Ξυπνάς το πρωί με τη χειρότερη διάθεση και το μόνο που χρειάζεσαι για να βγεις από το σπίτι είναι η “στολή ασφαλείας” σου. Η “στολή” περιλαμβάνει το αγαπημένο σου παντελόνι που έχεις από πολύ, πολύ παλιά, ένα φαρδύ φούτερ ή μία φαρδιά ζακέτα και το πιο άνετο πανωφόρι της γκαρνταρόμπας σου. Ολοκληρώνεται με sneakers και μία backpack. Γιατί μόνο με αυτά τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ νιώθεις όχι απαραιτήτως άνετα, αλλά τουλάχιστον πιο βολικά για να αφήσεις το κρεβάτι σου.

Αν και σε κατανοούμε απολύτως, έχουμε να σου προτείνουμε μία καλή ιδέα για να είναι τα σύνολά σου τουλάχιστον ενδιαφέροντα και λίγο πιο περιποιημένα απ’ ότι συνήθως.

Κράτησε τα ρούχα που σε βολεύουν και πρόσθεσε ένα χρωματιστό ζευγάρι sneakers που θα ρίξει τα βλέμματα πάνω του. Το ίδιο ισχύει και για τη backpack. Αν το καλοσκεφτείς είναι ένας έξυπνος τρόπος για να εστιάζουν οι υπόλοιποι σε ένα μοντέρνο ζευγάρι αθλητικά και όχι στο αγαπημένο σου πουλόβερ που έχεις από το πανεπιστήμιο!

Tags sneakers, back bag, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5989 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3770 s // Total time: 2.9760 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X