Sneakers fever


Sneakers fever

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα αθλητικά παπούτσια έχουν ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του γυμναστηρίου και δηλώνουν δυναμικά το παρόν τους στα trends της σεζόν! 

Όλες οι υπέρμαχοι της μόδας από το μοντέλο Cara Delevigne μέχρι τη star της pop Rihannna, επιλέγουν και επενδύουν στιλιστικά στα sneakers!


Και παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος, τα παπούτσια γυμναστηρίου ήταν συνυφασμένα με urban fashion sets,τα τελευταία δύο χρόνια ο κόσμος της μόδας απολαμβάνει τη νέα μανία, τη μανία των sneakers! Άλλωστε, τα αθλητικά παπούτσια πλέον συνδυάζουν άνεση και μοντέρνα αισθητική!

Christian Louboutin


Oι designers έχουν παίξει με τα κλασσικά υλικά των sneakers, όπως το suede και το δέρμα και τους έχουν δώσει νέα πνοή επιστρατεύοντας embellished και metallic λεπτομέρειες, καθώς επίσης και sported , double soles ή hidden wedges.


High-end fashion designers ακολουθούν την τάση και προτείνουν animal printed ή και wedge sneakers αλλά και electric-colored trainers. Brands όπως Giuseppe Zanotti ,Christian Louboutin , Dolce &Gabbana, Isabel Marant, Prada, Gucci, Saint Laurent, Stella Mc Cartney,Sam Edelman και Marc by Marc Jacobs επανεξετάζουν και επαναπροσδιορίζουν τα αθλητικά παπούτσια, εντάσσοντας τα στο χώρο της μόδας!

Giuseppe Zanotti

Isabel Marant

Chanel

Stella McCartney


Επιπλέον η γνωστή για τα ξεχωριστά prints της, σχεδιάστρια Mary Katrantzou, συνεργάζεται με την εταιρεία adidas, και μέσα στα πλαίσια της συλλογής  «adidas Originals by Mary Katrantzou Fall/Winter 2014»,μετατρέπει τα αγαπημένα κλασσικά sneakers των adidas Originals, ΖΧ 5000, σε must have κομμάτι της σεζόν!


Ακόμη και ο Karl Lagerfeld ,ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τις ενστάσεις του ως προς το “comfort” dressing, έχει ακολουθήσει το trend και έτσι είδαμε ότι κάθε look στο Chanel’s fall/winter 2014-15 Paris Fashion Week show ,ήταν συνδυασμένο με εκπληκτικά trainers.

Είναι λοιπόν γεγονός ότι τα ,μέχρι πριν από λίγο καιρό, boring gym shoes έχουν μεταμορφωθεί σε glamorous ,must have κομμάτια ,που κάθε fashionista επιθυμεί να εντάξει στη γκαρνταρόμπα της!

Shopping tips:
Για τη συλλογή «adidas Originals by Mary Katrantzou Fall/Winter 2014» επισκεφτείτε τη boutique Splash.
Tα Chanel trainers θα τα βρείτε στη boutique Tiffany.
Τα Isabel Marant και Stella Mc Cartney, φιλοξενούνται στη boutique Amicci.
Dolce& Gabbana και Gucci,θα βρείτε στις ομώνυμες boutiques

 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1946 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2389 s // Total time: 2.4335 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X