Κάνε μόδα το δικό σου στυλ


Κάνε μόδα το δικό σου στυλ

Μια νέα εφαρμογή που θα σας ενθουσιάσει!

Ο Μάνος Γερακίνης, fine luxurier και ιδρυτής, σας καλεί να ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία του Closet on the Go. Μετά από χρόνια εργασίας σε πολυτελείς οίκους μόδας του εξωτερικού και συνεργασίες με επώνυμους σχεδιαστές μόδας, συνέλαβε την ιδέα του Closet on the Go. Μιας μοναδικής εφαρμογής, η οποία θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το παιχνίδι του ντυσίματος, φτιάχνοντας τους δικούς σας συνδυασμούς.

Το Closet on the Go είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος για να βρείτε και να αγοράσετε τα σωστά είδη μόδας ηλεκτρονικά. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την e-ντουλάπα σας "ανεβάζοντας" τις φωτογραφίες των αντικειμένων που ήδη έχετε και να δημιουργήσετε διάφορα ντυσίματα στο «Dressing Room», συνδυάζοντας τα δικά σας ρούχα με αυτά που πρόκειται να αγοράσετε.

Οι λάτρεις της μόδας και όσοι ασχολούνται με αυτήν θα βρουν το τέλειο βοήθημα και θα αγαπήσουν την εφαρμογή, καθώς θα μπορούν να έχουν παντού μαζί τους την e-ντουλάπα τους, όταν ψωνίζουν, όταν βρίσκονται στις διακοπές τους ή όταν απλά απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Επιπλέον, στη σελίδα του ‘Dressing Room’ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οτιδήποτε επιθυμούν, αφού θα το έχουν ‘δοκιμάσει’ με τα δικά τους ρούχα για να δουν αν ταιριάζει. Το Closet on the Go είναι ο πλησιέστερος τρόπος να δοκιμάσουν όσα αντικείμενα τους αρέσουν, χωρίς να ξεφύγουν από την άνεση του σπιτιού τους. Πάνω από 2000 brands και πάνω από 20.000 παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να παίξει κάνοντας συνδυασμούς ή απλά να αγοράσει στο E-shop αυτά που χρειάζεται.

Η εμπειρία του Closet on the Go όμως δεν τελειώνει εδώ, μιας και μπορούν να παραμένουν ενήμεροι για συμβουλές στυλ και για τα τελευταία νέα της μόδας μέσω του Blog αλλά και των social media: facebook, pinterest και instagram.

Γίνετε εσείς στυλίστες του εαυτού σας, άμεσα με τη δημιουργία διαφορετικών εμφανίσεων, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Το μέλλον των online αγορών είναι πλέον εδώ. www.ClosetontheGo.com

 

Tags μόδα, application, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9405 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3511 s // Total time: 2.2916 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X