Μικρές συμβουλές για να τον ξεπεράσεις


Μικρές συμβουλές για να τον ξεπεράσεις

Δε νομίζεις ότι ήρθε ο καιρός να τον ξεπεράσεις; Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις τη ζωή σου!  

1 Διέγραψε τον
Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Οποιουδήποτε είδους συναναστροφή μαζί του, σε αυτή την κρίσιμη φάση, είναι απαγορευτική. Σβήσε το κινητό του, κάνε τον unfriend από το Facebook και το instagram και μην μπεις στη διαδικασία να παρακολουθείς κρυφά  (από το προφίλ της φίλης σου) κάθε του posts.

Αν πάλι έχετε κοινούς φίλους, βάλε και εκείνους για λίγο καιρό στον πάγο και γενικά προσπάθησε να αποφεύγεις καταστάσεις που σίγουρα θα αναφερθεί η ύπαρξη του.

2 Υγιεινή διατροφή
Άσε το παγωτό στην άκρη και φρόντισε να τρως πολλές σαλάτες, φρούτα και λαχανικά. Μια έντονη γυμναστική επίσης θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς και να νιώσεις ψυχολογικά καλύτερα.
Άφησε πίσω τις κακές- παχυντικές- συνήθειες και κάνε focus στο πως θα δείξεις καλύτερη. Μόλις δεις τα πρώτα αποτελέσματα, σίγουρα θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και αυτός ο χωρισμός θα γίνει ένα ευτυχές γεγονός που είχε ως έμμεσο στόχο την πλήρη ανανέωσή σου.

3 Καινούργια γκαρνταρόμπα
Επιτέλους μπορείς να φορέσεις το κοντό σου φορεματάκι, χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου! Ανάδειξε τις καμπύλες σου και ξέχνα τις φόρμες και τα φούτερ που συνήθιζες να φοράς για  να δείτε μια ταινία στο σπίτι.

4 Κάνε σαν να τον έχεις ξεπεράσει
Πίεσε τον εαυτό σου να πιστέψει ότι είσαι οκ μετά το χωρισμό. Βγες έξω ακόμα και αν θέλεις να κάτσεις στο σπίτι με τις πιτζάμες και να κλαίς τον πόνο σου, κανόνισε ένα ποτάκι μετά τη δουλειά και ας είσαι λίγο κουρασμένη, φλέρταρε με έναν random τύπο και ας μην είναι ο τύπος σου. Θα δεις ότι μέσα σε λίγες ημέρες, πριν το καταλάβεις θα τον έχεις ξεχάσει εντελώς.

5 Μην μένεις πολλές ώρες μόνη σου στο σπίτι
Σε αυτή τη φάση, οι φίλες σου είναι το πιο δυνατό σου χαρτί. Κάνε πράγματα μαζί τους για να ξεχαστείς και κανόνισε ένα φουλ πρόγραμμα που δεν θα σου αφήνει περιθώριο να πέσεις ψυχολογικά. Πήγαινε για ψώνια, για ποτό, για καφέ, σινεμά, ανέλυσε το χωρισμό μέχρι τέλους και σύντομα θα έχεις βαρεθεί και εσύ η ίδια να κλαίγεσαι  24/7.

Tags χωρισμος, ζωη, συντροφοσ, πρώην, ερωτας, αγαπη, ΠΛΗΓΩΝΩ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4641 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2598 s // Total time: 3.7239 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X