Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!


Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!

Τι συνέβη;

Το διάσημο ζευγάρι μετράει ήδη 3 μήνες έγγαμου βίου και ενώ οι ίδιο δεν σταματούν στιγμή να δηλώνουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Οι δημοσιογράφοι δεν τους αφήνουν στιγμή μόνους τους και αυτή τη φορά τους έπιασαν... στα πράσα.  Δεν πρέπει να χάρηκαν όμως και πολύ!

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας βρέθηκαν Angelina Jolie και Brad Pitt με σκοπό να προωθήσουν την ταινία της ηθοποιού, "Unbroken". Το είδαν και σαν ευκαιρία να μείνουν για λίγο μόνοι τους και να ξεκουραστούν. Νιόπαντροι βλέπετε είναι! Με τόσο απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα και οικογενειακές υποχρεώσεις ακούγεται πολύ λογικό. Κάτι όμως φαίνεται, πως τάραξε την ησυχία τους καθώς εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν να... τσακώνονται. Ο Pitt για κάποιο λόγο τα είχε... πάρει και δεν μπορούσε να κρύψει το θυμό του. Από την άλλη, η σύζυγός του φαινόταν αρκετά κουρασμένη και καταβεβλημένη. Μα τι μπορεί να έγινε;

Πάντως λίγες ώρες μετά τον τσακωμό τους, εμφανίστηκαν μαζί στο Sydney State Theater αλλά δεν κατάφεραν, όπως πολλοί δήλωσαν, να προσποιηθούν πως όλα ήταν καλά. Τα πρόσωπά τους τα έλεγαν όλα! Ο ένας μοίραζε αυτόγραφα και η άλλη μίλαγε στους δημοσιογράφους. Σε άλλη περίπτωση θα στέκονταν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί και θα χαμογελούσαν συνεχώς. Αντί αυτού, αρκέστηκαν σε ένα απλό φιλί. Ξέρετε για τα μάτια του κόσμου!


Ελπίζουμε να ήταν μπόρα και να πέρασε. Ποιο ζευγάρι άλλωστε και μάλιστα παντρεμένο δεν έχει και τα καβγαδάκια του που και που; Η ζωή άλλωστε θα ήταν βαρετή χωρίς μία μικρή δόση έντασης!

 

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8791 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3534 s // Total time: 2.2325 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X