Η Ουγγαρέζα καλλονή που πρωταγωνιστεί στις «καυτές» σκηνές με τον Παπακαλιάτη [εικόνες]


Η Ουγγαρέζα καλλονή που πρωταγωνιστεί στις «καυτές» σκηνές με τον Παπακαλιάτη [εικόνες]

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι «καυτές» ερωτικές σκηνές που ανέβηκαν στο Facebook του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και προέρχονται από τη νέα του ταινία.

Αμέσως αρκετοί άρχισαν να αναζητούν ποια είναι η ξανθιά καλλονή συμπρωταγωνίστριά του, η οποία αναμένεται να κάνει αίσθηση μόλις η ταινία βγει στις αίθουσες.

Ο λόγος για την όμορφη 34χρονη Αντρέα Οσβαρτ, γεννημένη στη Βουδαπέστη το 1979, η οποία πριν στραφεί στον κινηματογράφο είχε ξεκινήσει την καριέρα της από το μόντελινγκ.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της και λίγα χρόνια αργότερα στράφηκε στην υποκριτική, ενώ, όπως αναφέρει η Wikipedia, ο πρώτος της ρόλος έμελλε να είναι σε μια κινηματογραφική επιτυχία.

Η πανέμορφη Αντρεα είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Spy Game», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ.


Εχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες τόσο στις ΗΠΑ και τον Καναδά όσο και στη χώρα της, ενώ, άφησε το στίγμα της στην καναδέζικη τηλεόραση με την εμφάνισή της στη σειρά Transporter, που είναι διασκευή της ομώνυμης επιτυχίας στην οποία παίζει ο Τζέισον Στάθαμ.

Tags χριστόφορος παπακαλιάτης, σεξι, Αντρέα Οσβαρτ, σινεμα, κινηματογραφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4501 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4979 s // Total time: 2.9480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X