Αρχίζει η ψηφοφορία για τα 10α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς


Αρχίζει η ψηφοφορία για τα 10α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Δέκα χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές, ευφάνταστες και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου! Δέκα Χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς! Γιατί οι γυναίκες είναι η δύναμη της κοινωνίας, η αλήθεια της ιδέας, η ομορφιά της προσφοράς, η έμπνευση της δημιουργίας, ο λόγος της ύπαρξης, γιατί η γυναίκα είναι η αρχή της δικής μας ιστορίας.

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2014.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου,  με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2014.

40 υποψήφιες σε 8 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/στελέχοι και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Στη Madame Figaro στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί παρουσιάζονται οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2014.
...
Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει! Η ψηφοφορία θα ισχύει μέχρι τις 15/01/2015 ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτήν με 4 τρόπους, μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας sms, μέσω του ψηφοδελτίου που θα βρίσκεται στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου της Madame Figaro και μέσω Διαδικτύου.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2014 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί το 2015 σε μια μοναδική εκδήλωση.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και κάθε χρόνο, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΙ: KERASTASE, BEAUTYLINE, DOVE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ: EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2014, ΓΥΝΑΊΚΕς ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, madame figaro awards


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9823 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3550 s // Total time: 3.3373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X