Χρόνια Πολλά Ήβη Αδάμου: Έγινε 21 ετών!


 Χρόνια Πολλά Ήβη Αδάμου: Έγινε 21 ετών!

Σήμερα γίνεται 21 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει πράγματα που άλλοι προσπαθούν εδώ και χρόνια. Η Ήβη Αδάμου γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1993.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική σε πολύ μικρή ηλικία αφού όταν ήταν εννιά ετών συμμετείχε σε μουσικό διαγωνισμό, στον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση. Από τότε και στο εξής τα βραβεία διαδέχονταν το ένα το άλλο και λίγο πριν γίνει 16 ετών, αποφασίζει να συμμετάσχει στο X-Factor.

Παρά το γεγονός ότι δεν έφτασε στον τελικό, είναι ένα από τα παιδιά που κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους και να αποκτήσουν το δικό τους φανατικό κοινό. Το πρώτο της τραγούδι έχει τίτλο ΑΓΑΠΗ και μέλλει να είναι το εισιτήριό της για μία καριέρα στην ποπ μουσική. Το 2010 κυκλοφορεί ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Καλοκαίρι στην Καρδιά και γίνεται χρυσός. Παράλληλα, συμμετέχει στο τραγούδι των Stavento, Σαν έρθει η Μέρα. Έτσι γνωρίζει τον Μιχάλη Κουϊνέλη, ο οποίος σήμερα είναι σύντροφός της.

Παράλληλα με την επιτυχία, η Ήβη Αδάμου συνεχίζει κανονικά να παρακολουθεί τα μαθήματά της στην Κύπρο και καταφέρνει να περάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Το 2012 εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision με το τραγούδι La la love και κατακτά την 16η θέση. Πολλοί κάνουν λόγο για το Next best thing τη ελληνικής δισκογραφίας.

Η φωνή της, η εμφάνισή της και οι επιλογές της, την καθιστούν ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Και είναι μόλις 21 ετών. Χρόνια Πολλά Ήβη Αδάμου!

Tags ηβη αδαμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4629 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2063 s // Total time: 2.6691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X