Μαρία - Έλενα Κυριάκου: Γιατί μετά το The Voice δεν συνέχισε στην αθηναϊκή νύχτα


Μαρία - Έλενα Κυριάκου: Γιατί μετά το The Voice δεν συνέχισε στην αθηναϊκή νύχτα

Φαίνεται πως απορρίπτει τη μία πρόταση μετά την άλλη η Μαρία – Έλενα Κυριάκου, την οποία, μετά τη νίκη της στο Voice, πολλοί περίμεναν να δουν σε κάποια πίστα δίπλα σε μεγάλα ονόματα της αθηναϊκής νύχτας.

Η 29χρονη νικήτρια, χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών και καθηγήτρια, αν και δήλωνε διατεθειμένη να κάνει πολλες θυσίες για την εκπλήρωση του ονείρου της, τελικά μάλλον δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την πρωτιά της όπως θα ήθελε.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο λόγος που τραγουδά σε κρουαζιερόπλοια και εστιατόρια πολυτελείας αντί να εμφανίζεται σε κάποια πίστα, η Μαρία – Έλενα απάντησε ότι οι προτάσεις που δέχεται δεν την εκφράζουν: «Είχα προτάσεις αλλά δεν με εξέφραζαν. Ήταν σε λαϊκό μουσικό σχήμα. Στη μία περίπτωση θα άνοιγα το πρόγραμμα και στην άλλη θα ήμουν πρώτη κυρία μαζί με έναν άλλον τραγουδιστή που είναι πάρα πολύ λαϊκός. Δεν ταιριάζω με έναν τόσο λαϊκό τραγουδιστή. Ο κόσμος που θα ερχόταν να τον ακούσει δεν θα άκουγε εμένα».

Η απάντησή της δημιουργεί αρκετές απορίες, ενώ πολλοί από τους συμπαίκτες της, χωρίς καν να κερδίσουν, εργάζονται ήδη σε μεγάλες πίστες.

Tags μαρια ελενα κυριακου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3338 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8913 s // Total time: 4.2251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X