Dior - Xmas Look 2014


Dior - Xmas Look 2014

Τρία προϊόντα απαραίτητα για το νεσεσέρ σας!

ΤΟ ΒΙΜΠΡΑΤΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης συλλογής για το 2014, ο Dior αποκαλύπτει ένα κραγιόν δύο τόνων - ένα τεχνικό επίτευγμα στην υπηρεσία μιας υπογραφής υψηλής ραπτικής.

Πρωταγωνιστές στη μορφή του  Diorific Golden Shock είναι δύο εφέ: ένα καθαρό ματ χρώμα και το ολόγραμμά του, που μοιάζει να είναι εμποτισμένο με χρυσό. Πορφυρό κόκκινο, καραμελένιο ροζ, κοραλλί και λαμπερό βυσσινί, όλα με ένα άγγιγμα χρυσού. Το χαμόγελο φωτίζεται, για μέγιστη λάμψη.

Έξι χρωματικά ντουέτα για τρία αποτελέσματα μακιγιάζ:
- Couture: χρήση και των δύο πλευρών (καθαρό χρώμα πρώτα, που ακολουθείται από την ιριδίζουσα απόχρωση).
- Plump :η ιριδίζουσα πλευρά του κραγιόν δημιουργεί ένα οπτικό εφέ σαν να γεμίζουν τα χείλη.
- Vibrato: εφαρμογή του καθαρού χρώματος στο ένα χείλος και της ιριδίζουσας απόχρωσης στο άλλο.

Δύο limited edition Dior Addict Gloss αποχρώσεις, μεταλλικό χρυσό και ροζ χρυσό, ολοκληρώνουν το Golden Shock Look.

ΤΟ ΒΙΜΠΡΑΤΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Περισσότερο σαν μαγικό ξόρκι παρά σαν χρώμα, το Diorific Golden Shock ηλεκτρίζει τα νύχια με μια και μόνο κίνηση. Το λεπτό αποτέλεσμα φύλλων χρυσού εξιδανικεύει την κομψότητα ενός ζωντανού κόκκινου, ενός έντονα βαθύ μωβ ή ενός ευαίσθητου περλέ - οι νέες Diorific Vernis it-shades. Προσθέστε μια έκρηξη ακτινοβολίας στις άκρες των δαχτύλων σας όποτε θέλετε, πάνω από ένα βερνίκι ή και σε άβαφα νύχια.

ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Στα βλέφαρα, τα χρώματα συναντούν τις χρυσές αντανακλάσεις τους. Σαν μια εμφάνιση με υπογραφή, το έντονο χρυσό αποτέλεσμα ενώνει το καλειδοσκόπιο με τα ματ, σατινέ και ιριδίζοντα αποτελέσματα. Δύο νέες παλέτες 5 Couleurs αποκαλύπτουν την ίδια διττότητα. Οι αλλεπάλληλες στρώσεις (layering) είναι ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές.

Το γκρι του ατσαλιού, το παγωμένο ασημί και το ήσυχο χάλκινο χορεύουν με πλατινένια και λευκόχρυσα εφέ. Οι δυνατότητες είναι ατέλειωτες. Το βλέμμα βαθαίνει καθώς γίνεται ματ.
Το έντονο δαμασκηνί και το ροζ του ταφτά υφαίνουν ένα πέπλο με χρώμα υψηλής ραπτικής σε ολόκληρη την επιφάνεια, φωτισμένο από πούλιες και χρυσή λάμψη. Υφές και εφέ κάνουν τις αποχρώσεις να λάμπουν.

Οι επιδράσεις της λάμψης στο δέρμα φαίνονται με το Diorshow Fusion Mono, το οποίο με μια μόνο κίνηση δημιουργεί ένα παιχνίδι αντιθέσεων αντάξιο των makeup artists των παρασκηνίων των επιδείξεων μόδας.

Είτε με smoky ή ανάλαφρο τρόπο, τα μάτια παίζουν με ένα φλογερό μυστηριώδες ατού στην έναστρη νύχτα. Η φωτιά κάτω από τον πάγο είναι μοιραία.


 

Tags dior, dior xmas look 2014, beauty, make up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1905 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3394 s // Total time: 2.5299 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X