Extraordinary Oil: Το νέο προϊόν της L' Oreal Paris!


Extraordinary Oil: Το νέο προϊόν της L

Η επιδερμίδα του προσώπου θρέφεται σε βάθος, διατηρώντας την ενυδάτωσή της, για λαμπερή όψη και μεταξένια αίσθηση

Το Extraordinary Oil είναι ένα μοναδικό προϊόν ενυδάτωσης με 1001 χρήσεις. Είναι ένα έλαιο που διεισδύει γρήγορα και σε βάθος, ενισχύοντας τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, προσφέροντας προστασία στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την υγιή της λάμψη, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Σχεδιασμένο από ένα μείγμα 98% ελαίων φυσικής προέλευσης, ειδικά επιλεγμένων για τις βιολογικές και ρεολογικές τους ιδιότητες (ικανότητα διείσδυσης, ρευστότητα και λεπτή υφή στο άγγιγμα).

Τα θρεπτικά έλαια ενισχύουν τη λειτουργία του φραγμού ύδατος της επιδερμίδας, την προστατεύουν και αυξάνουν την ανθεκτικότητά της στις εξωτερικές επιθέσεις.
- Ορισμένα έλαια έχουν την ιδιότητα προστατεύουν και να ενισχύουν την επιδερμίδα: αντιοξειδωτική προστασία, ενεργοποίηση του κολλαγόνου, αντιβακτηριδιακές ιδιότητες
- Άλλα έλαια δρουν άμεσα και αποτελεσματικά στην λάμψη της επιδερμίδας, όπως για παράδειγμα τα μαλακτικά έλαια που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας, μειώνοντας έτσι την τραχύτητά της.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

1. Σε ποιές επιδερμίδες ταιριάζουν τα έλαια;

Τα έλαια είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και κάθε τύπο επιδερμίδας γιατί τα φυσικά έλαια που είναι ξηρά και λεπτόρρευστα απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα και την θρέφουν αφήνοντας μια ανάλαφρη, αέρινη αίσθηση.

2. Πόση ποσότητα πρέπει να χρησιμοποιούμε;

Κάθε επιδερμίδα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει διαφοροποιώντας την ποσότητα χρήσης: πιο γενναιόδωρα για την ξηρή επιδερμίδα και λίγες μόνο σταγόνες για την μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα.
Κάθε χρήστρια μπορεί να βρει τη σωστή δοσολογία και να προσαρμόσει την ποσότητα που χρησιμοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της επιδερμίδας της. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε μόνες μας τη δοσολογία.
Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τις σταγόνες μία-μία, σε μικρές ποσότητες, να τις απλώνετε και να επαναλαμβάνετε εάν χρειάζεστε περισσότερες.

3. Είναι κατάλληλο και για τις μεικτές ή λιπαρές επιδερμίδες;

Το έλαιο αυτό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και για γυναίκες με διεσταλμένους πόρους. Δεν υπάρχει φόβος δημιουργίας μαύρων στιγμάτων γιατί περιέχει φυσικά αντιβακτηριδιακά έλαια που γίνονται ένα με το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας, διατηρώντας καθαρή και υγιή την επιδερμίδα χωρίς να φράζουν τους πόρους. 

4. Είναι κατάλληλο και για την ώριμη, θαμπή και ξηρή επιδερμίδα;

Στην ώριμη επιδερμίδα, η φυσική της θωράκιση απέναντι στη γήρανση και η προστασία της από την αφυδάτωση είναι λιγότερο αποτελεσματικές. Σε αυτές τις επιδερμίδες το μακιγιάζ δεν διαρκεί όλη μέρα και σημαδεύονται με γραμμές (σπασίματα) σε συγκεκριμένες περιοχές. Το έλαιο αυτό θα ενδυναμώσει την επιδερμίδα και θα επαναφέρει την ισορροπία στην επιφάνειά της έτσι ώστε το μακιγιάζ να παραμένει σταθερό όλη μέρα και να μην ξεθωριάζει ούτε να αλλοιώνεται το χρώμα του.

5. Δοκιμάσατε τη σύνθεσή σας σε ευαίσθητες επιδερμίδες;

Το έλαιο δοκιμάστηκε σε γυναίκες με ξηρή και πολύ ξηρή επιδερμίδα, οι μισές από τις οποίες είχαν ευαίσθητη επιδερμίδα. 

6. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο λαιμό και στη ράχη των χεριών;

Έχουμε κάνει τεστ για το πρόσωπο αλλά σίγουρα, οι πολύ ξηρές ζώνες της ράχης των χεριών και η περιοχή του λαιμού θα ωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό.

7. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με μια πολύ δραστική κρέμα όπως για παράδειγμα η Revitalift Laser X3;

Φυσικά, το μόνο που χρειάζεται στην περίπτωση αυτή είναι να εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες του ελαίου στο πρόσωπο, σε μικρές ποσότητες και να το αφήνουμε να διεισδύσει για 1 λεπτό πριν χρησιμοποιήσουμε μια άλλη κρέμα. 

8. Τι θα πρέπει να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε έλαια προσώπου, ιδιαίτερα γύρω από την περιοχή των ματιών; Μπορεί το έλαιο να χρησιμοποιηθεί  σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα περιποίησης;

Θα πρέπει να προσέχουμε ώστε να μην χρησιμοποιούμε μεγάλες ποσότητες ελαίου γύρω από τα μάτια. Είναι σημαντικό να προστατεύουμε την υγρασία του ματιού και τους δακρυϊκούς αδένες. Καλύτερα να αφήνετε τελευταία τα μάτια όταν έχει μείνει πολύ λίγο έλαιο στην επιδερμίδα σας. Οποιαδήποτε κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από ένα Λάδι Περιποίησης προσώπου. Ωστόσο, συνήθως συστήνω τη χρήση ενός προϊόντος της ίδιας μάρκας για να αποφευχθούν αντιδράσεις ή ερεθισμοί στην επιδερμίδα από συνθέσεις που δεν είναι σχεδιασμένες για να εφαρμόζονται μαζί.

9. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μασάζ προσώπου-μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα; Μπορεί να προσφέρει λάμψη σε μια λιπαρή, για παράδειγμα, επιδερμίδα; Θα μπορούσε να μειώσει τις ρυτίδες ή τη χαλάρωση;

Πρώτα από όλα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το μασάζ ενεργοποιεί άμεσα τα κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ακόμα πιο βαθιά. Ενεργοποιεί επίσης τους μυς του προσώπου. Η διαδικασία αυτή αναζωογονεί την επιδερμίδα στη στιγμή, αποκαθιστώντας τη φωτεινότητα και τον τόνο της. Μακροπρόθεσμα όμως, το μασάζ προσώπου είναι αποτελεσματικό στην ανάκτηση της σφριγηλότητας του περιγράμματος, με τον ίδιο τρόπο που η επιδερμίδα ανακτά τη φωτεινότητά της. Το μασάζ προσώπου είναι ένα βασικό εργαλείο στην καταπολέμηση της γήρανσης και μπορεί να πραγματοποιείται πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε καλλυντικής περιποίησης. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας εκτός βέβαια από την περίπτωση που υπάρχει ιατρική αντένδειξη, ή υπερβολικά ευαίσθητη επιδερμίδα. Το μασάζ προσώπου συνιστάται επίσης για κάθε είδους ατέλειες της επιδερμίδας (εκτός της ακμής) και μάλιστα μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση.

10. Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για μασάζ;

Γενικά συνιστώ σχετικά πλούσια προϊόντα, όπως κρέμες, έλαια και μάσκες.

11.  Τι κάνετε στη διάρκεια του μασάζ; Πού επικεντρώνεστε; Και γιατί; Τι είδους προβλήματα μπορούν να λυθούν; Πόσο διαρκεί; Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε; 

Βασικά, σε κάθε μασάζ επικεντρώνομαι σε συγκεκριμένα σημεία, έχοντας πάντα κατά νου ότι το σημείο έναρξης έχει μεγάλη σημασία γιατί βοηθά το άτομο να χαλαρώσει και συνεπώς, να χαλαρώσουν και οι ιστοί της επιδερμίδας. Η χαλάρωση αυτή είναι σημαντική γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια, ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας, κάνουμε μια εκτίμηση του αριθμού των συνεδριών που είναι απαραίτητες-αυτές μπορεί να ποικίλουν από μια φορά την εβδομάδα έως μια φορά κάθε 1-2 μήνες ή κάθε 2 εβδομάδες. Το ιδανικό για μένα είναι η καθιέρωση τακτικών συνεδριών 2 φορές το μήνα.
Όπως ήδη εξήγησα, τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν από το ένα άτομο στο άλλο, οτιδήποτε όμως και να συμβεί, θα υπάρξει ορατό αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για βαθιά ευεξία, αίσθηση εξαιρετικής χαλάρωσης ή ένα ήρεμο πρόσωπο.

12. Θα μας συστήνατε να κάνουμε μασάζ προσώπου στο σπίτι; Μπορείτε να μας μάθετε; (κίνηση, πίεση, διάρκεια).

Έχω δημιουργήσει τεχνικές μασάζ για κάθε προϊόν, μαζί με τους συνεργάτες μου στη L'Oréal Paris. Αν ρίξετε μια ματιά στις άλλες σελίδες θα βρείτε τα tips και τις τεχνικές μου.

13. Χρειάζεστε ειδικά καθαριστικά/απολεπιστικά, για καλύτερα αποτελέσματα;

Όταν μιλάμε για μασάζ, θα πρέπει να καταλάβετε ότι γίνεται μόνο πάνω σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορούμε να κάνουμε μια ελαφριά απολέπιση, αλλά το βασικό είναι να αρχίζετε με καθαρή επιδερμίδα, για να απομακρυνθούν όλα τα κατάλοιπα καλλυντικών.

14. Εσείς κάνετε μασάζ στην επιδερμίδα σας με προϊόντα πρωί και βράδυ; Αν ναι, για πόση ώρα;

Εννοείται ότι κάνω! Είμαι απόλυτα πεπεισμένη για τα οφέλη του μασάζ, γι’ αυτό κάθε βράδυ, κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου για τουλάχιστον 5 λεπτά, μερικές φορές για 2 ή 3, αλλά σπάνια λιγότερο. Συνήθως χρησιμοποιώ ένα έλαιο ή μια πλούσια κρέμα. 

15. Χρειάζεστε κάποιο ειδικό εργαλείο; Ή το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας;

Τίποτε δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα μασάζ με τα χέρια, γιατί το χέρι ενεργοποιεί καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τους ιστούς, δημιουργώντας θερμότητα, ενέργεια, ρυθμό, βάθος, δύναμη ακόμα και απαλότητα. Το άγγιγμα είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο και προσφέρει μια πολύ προσωπική ενέργεια.

16. Υπάρχουν περιοχές του προσώπου στις οποίες δεν θα πρέπει να κάνουμε μασάζ ή που απαιτούν ειδική μεταχείριση;

Μασάζ μπορεί να γίνει σε κάθε σημείο του προσώπου! Πρέπει όμως να γίνεται απαλά, με μεγάλη επιδεξιότητα και με προσοχή σε ορισμένες περιοχές όπως είναι τα μάτια .

17. Έχετε παρατηρήσει να σας ζητούν όλο και περισσότεροι πελάτες μασάζ προσώπου; Ή ότι έχουν την τάση να αγοράζουν περισσότερα προϊόντα για να κάνουν μασάζ προσώπου στο σπίτι;

Ναι, οι άνθρωποι αποζητούν πολύ το μασάζ για τα σωματικά και ψυχικά του οφέλη. Ακόμα και έκπληξη μπορεί να τους προκαλέσει, γιατί τους θυμίζει τα χάδια των παιδικών τους χρόνων κι αυτό τους χαλαρώνει πολύ. Ανακουφιστικό όμως είναι ακόμα και αν το κάνετε μόνες σας. Σημαίνει ότι αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, ότι τον περιποιείστε όπως θα έκανε και μια επαγγελματίας.

Tags L' Oreal Paris, l' oreal paris age perfect Extraordinary Oil face, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2288 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4751 s // Total time: 3.7039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X