Να τι πραγματικά συνέβαινε στο "Feel Fantastic Star Κύπρος 2014"


Να τι πραγματικά συνέβαινε στο "Feel Fantastic Star Κύπρος 2014"

Απίστευτες καταγγελίες από φιναλίστ!

Μετά το τέλος των φετινών καλλιστείων και ενώ τα κορίτσια τώρα μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα άρχισαν και τα παρατράγουδα!

Φαίνεται ότι συνέβαιναν πολλά αλλά εμείς αυτό που κρατάμε είναι το γεγονός ότι στις φωτογραφήσεις που γίνονταν εκτός Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε Λεμεσό και Πάφο δεν υπήρχε μεταφορικό μέσο από την παραγωγή. Τα κορίτσια αναγκάζονταν να πηγαίνουν με τα δικά τους αυτοκίνητα χωρίς να παίρνουν οδοιπορικά.

Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό… Το Σάββατο το πρωί τα κορίτσια βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου θα διέμεναν εκεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακή και επίσης, θα γνώριζαν την κριτική επιτροπή η οποία θα έκανε στην κάθε κοπέλα μια μικρή συνέντευξη. Παρεμπιπτόντως, όπως γίνεται κάθε φορά, η παραγωγή πήρε τα κινητά από τις φιναλίστ για να μην έχουν επαφή με τον έξω κόσμο. Το μεσημέρι έφτασε και οι κοπέλες θα έπρεπε να φάνε… Όταν μίλησαν με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου ενημερώθηκαν ότι στην διαμονή τους δεν συμπεριλαμβάνει κανένα γεύμα, έτσι τους δόθηκε η άδεια, τόσο το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής όσο και το βράδυ να βγουν έξω για να φάνε… αλλά κατά τα άλλα τους πήραν τα κινητά για να μην έχουν επαφή με τον έξω κόσμο!

Tags feel fantastic STAR ΚΥΠΡΟΣ 2014, καλλιστεία 2014


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3835 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2545 s // Total time: 2.6381 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X