Δίαιτα express: Πώς θα χάσετε 6 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα


Δίαιτα express: Πώς θα χάσετε 6 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Μετά το καλοκαίρι συνηθίζουμε να «αφήνουμε» τον εαυτό μας και να παίρνουμε κιλά, ενώ πάντα λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτά ώστε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα στις εκδηλώσεις που είμαστε καλεσμένες

Στο μεγάλο κεφάλαιο δίαιτα το στοίχημα θα το κερδίσετε έξυπνα χωρίς να πιέσετε τον εαυτό σας, ενώ το κλειδί στην όλη διαδικασία είναι η πειθαρχεία.

Στη γρήγορη δίαιτα που θα σας βοηθήσει να μπείτε σε πρόγραμμα και να χάσετε μέχρι και 6 κιλά σε 1 ½ μήνα, μπορείτε να τρώτε κανονικά για 5 ημέρες και να «νηστεύετε» τις επόμενες δύο. Το σαββατοκύριακο δηλαδή να περιορίσετε τις θερμίδες σας σε 500- 600 ημερησίως.

Διατροφή: Ψητά, κρέας, ψάρι , σούπες, άφθονα λαχανικά, πολύ νερό, ναι στα καυτερά προϊόντα, όχι ζάχαρη, όχι αλκοόλ. Τόσο απλά. Χωρίστε τα γεύματά σας σε πέντε την  ημέρα και αποφύγετε να φάτε αργά το βράδυ. Το διήμερο της «νηστείας» ξεγελάστε τον εαυτό σας και γεμίσετε τα ¾ του πιάτου σας με λαχανικά ενώ καλό θα ήταν να προτιμήσετε τρόφιμα με χαμηλές θερμίδες.

Δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους το ζητούμενο- που ναι θα χάσετε κιλά μετά από 6 εβδομάδες- αλλά και η γενικότερη βελτίωση της διατροφή σας.

Tags Δίαιτα, διτροφη, χριστουγεννα, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6918 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3319 s // Total time: 3.0237 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X