Finally! Η σειρά Adidas x Pharrell Williams είναι γεγονός


Finally! Η σειρά Adidas x Pharrell Williams είναι γεγονός

Η Adidas με τον Pharrell Williams παρουσιάζουν τη νέα σειρά “Tennis Pack” με σχέδια εμπνευσμένα από τo tennis.  

Good news! Τα Adidas Originals παρουσιάζουν τη συνεργασία που περιμέναμε καιρό με τον Αμερικανό μουσικό και hit-maker Pharrell Williams ο οποίος δημιουργεί μία limited edition σειρά εμπνευσμένη από τα κλασικά σχέδια του αγαπημένου brand.

Η συλλογή “Tennis Pack” αποτελείται από τρία δερμάτινα Superstar Track Jackets σε πορτοκαλί, ανοιχτό πράσινο (lime) και λευκό χρώμα, στον σχεδιασμό των οποίων ο Pharrell Williams έβαλε το προσωπικό του στιλ δημιουργώντας το απόλυτο mash-up. Δέρμα Napa με 3-stripes τελειώματα σε έντονο λευκό, αναβαθμισμένα μανίκια και bomber-cuts αποτελούν τον επαναπροσδιορισμό κλασικών κομματιών της adidas από τον πολυτάλαντο μουσικό, ο οποίος κάνει το old-school style πιο «in» από ποτέ!

Συμπληρώνοντας ένα διαφορετικό look, τα iconic Stan Smith παρουσιάζονται πιο σύγχρονα από ποτέ. Ο Pharrell εμπνεύστηκε τις μπάλες του tennis και ντύνει με υλικό που θυμίζει τσόχα τα all-time classic sneakers. Τα Stan Smith είναι πια πορτοκαλί, ανοιχτό πράσινο (lime) και σε λευκά.

Η συνεργασία των Αdidas Originals με τον Pharrell Williams είναι βασισμένη σε street style αισθητική ενώ τη χαρακτηρίζει μία δυναμική ισότητας και αισιοδοξίας, αρχές που εμπνέουν και τις επόμενες συλλογές που θα κυκλοφορήσουν.
 

Tags adidas


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4789 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3261 s // Total time: 2.8050 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X