8 κομμάτια που πρέπει να δανειστείς από το αγόρι σου και μην του τα επιστρέψεις


8 κομμάτια που πρέπει να δανειστείς από το αγόρι σου και μην του τα επιστρέψεις

Αν σου έχει τύχει ποτέ να δοκιμάσεις τα χουχουλιάρικα πουλόβερ του αγοριού σου  και να μην μπορείς να τα αποχωριστείς από πάνω σου τότε να ξέρεις ότι είσαι μία από εμάς. Υπάρχει κάτι μαγικό στα αγορίστικα ρούχα, που ενώ δεν είναι φτιαγμένα για το γυναικείο σώμα, τα λατρεύουμε, νιώθουμε άνετα ενώ τα φοράμε και δεν θέλουμε να τα βγάλουμε ποτέ από πάνω μας.

Πάνω στην ώρα που το tomboy style θεωρείται must, είναι η ώρα να βουτήξεις στην ντουλάπα του φίλου σου και να του δανειστείς τα βασικά κομμάτια που θα κάνουν τα looks σου να διαφέρουν.

Το κλασικό καρό αντρικό πουκάμισο

Το φοράς κουμπωμένο μέχρι πάνω με pencil leather φούστες ή μέσα από ψηλόμεσα παντελόνια. Σε κάνει να δείχνεις σέξι ενώ ταυτόχρονα είσαι καλυμμένη.

Η αντρική oversize ζακέτα

Μεγάλη, ζεστή και πάντα stylish, όπως λέει και μία φίλη μου η «ζακέτα του παππού» θα αλλάξει το look σου και θα τονίσει ένα απλό skinny jean και ένα τοπ.

Το baseball cap

Το βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες και σειρές και τώρα είναι η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ. Το αντρικό αυτό καπέλο είναι must για φέτος και θα αναδείξει κάθε στυλ. Δεν χρειάζεται να το φορέσεις μόνο με jeans αφού ταιριάζει ισάξια και με φούστες και φορέματα.

Το ρετρό bomber jacket

Μπορεί να bomber jackets να έχουν αρχίσει να μπαίνουν στις ντουλάπες μας τα τελευταία χρόνια αλλά η boyish εκδοχή τους συνεχίζει να παραμένει η πιο κλασική και η καλύτερη. Κάτι θα ξέρει και η Cara Delevingne άλλωστε.

Το αντρικό πουλόβερ

Μεγάλο, ζεστό, δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου, Ταιριάζει με jeans, φούστες και πάνω από τα καλοκαιρινά σου φουστάνια.

Αντρικές ζώνες

Πιο μεγάλες, πιο άνετες, πιο σκληρές, οι αντρικές ζώνες είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει το ψηλόμεσο παντελόνι σου να ξεχωρίζει από τα άλλα.

Το αντρικό ρολόι

Ξέχνα τα βαρετά λεπτά γυναικεία ρολόγια με τα glitter και τους ημιπολύτιμους λίθους, γιατί το must αξεσουάρ για φέτος δεν είναι άλλο από το δερμάτινο, μεγάλο αντρικό ρολόι.

Το αγορίστικο t-shirt

Το καλύτερο τοπ για leather leggings σου δεν είναι άλλο από το αντρικό φαρδύ t-shirt. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι sneakers και είσαι έτοιμη.

Tags μόδα, αγόρι, κοριτσι, στυλ, στιλ, φορα τα ρουχα του αγοριου σου, menswaer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7056 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3938 s // Total time: 3.0994 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X