Τέλεια μαλλιά σε 50 λεπτά


Τέλεια μαλλιά σε 50 λεπτά

Βοηθώντας παράλληλα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Το κομμωτήριο είναι απολαυστική εμπειρία αλλά και πολυτέλεια για τις σημερινές γυναίκες λόγω έλλειψης χρόνου!  Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, στις 16.30, στο Royal Hall στη Λευκωσία αφιερώστε 50 λεπτά για να μάθετε από τη Syoss και τους αναγνωρισμένους κομμωτές Τρύφωνα Σαμαρά και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, εύκολες λύσεις για να έχετε πάντα όμορφα μαλλιά, σαν να έχετε μόλις βγει από το κομμωτήριο. Το σεμινάριο συντονίζει η Χριστίνα Παυλίδου.

Έχοντας τις γνώσεις και τα κατάλληλα προϊόντα, η περιποίηση των μαλλιών γίνεται γρήγορη, απλή και πρακτική!  Στα πενήντα λεπτά του σεμιναρίου, θα μάθετε για την σωστή καθημερινή φροντίδα, την επιλογή και συντήρηση του κατάλληλου χρώματος, συμβουλές για το σωστό κόψιμο και την καθημερινή ‘διαχείριση’ των μαλλιών σας.

Μετά το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μουσική, καφέ, γλυκά και σνακς.  Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ, ποσό το οποίο θα προσφέρεται εξολοκλήρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες που θα θέλετε να απαντηθούν στο σεμινάριο, αποστείλετέ τις στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@msps.net. Για κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο 22661516 ή στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών SYOSS που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κομμωτές, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να επιτυγχάνει μόνη, επαγγελματικά αποτελέσματα στα μαλλιά της, σαν να έχει βγει από το κομμωτήριο!
 

Tags Ομορφια, τρύφωνας σαμαράς, beauty, hair, LOVELY HAIR, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, μαλλιά, Syoss


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5809 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2148 s // Total time: 2.7957 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X