Στη φάκα του ΣΔΟΕ γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι: Απέκρυψαν 4 εκ. ευρώ


Στη φάκα του ΣΔΟΕ γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι: Απέκρυψαν 4 εκ. ευρώ

Στα δίχτυα της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος «πιάστηκε» γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπέβαλαν ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στην Βούλα Αττικής. Το τίμημα που δεν δηλώθηκε ανέρχεται στο ποσό των 1.999.948 ευρώ για τον καθένα, δηλαδή το συνολικό ποσό που δεν δηλώθηκε είναι 3.999.896 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρόκειται για μια εξαιρετικά συμπαθή λαϊκή τραγουδίστρια και το σύζυγό της που επίσης σχετίζεται με τα μουσικά πράγματα. Οι δυο τους δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια, ούτε έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους, παρά το γεγονός ότι κάνουν μια άνετη ζωή, ταξιδεύοντας συχνά. Η ερμηνεύτρια αυτήν την περίοδο δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, ωστόσο προετοιμάζει τη μουσική επιστροφή της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τη δίμηνη έρευνα προέκυψε απόκρυψη εισοδημάτων και εσόδων συνολικού ύψους άνω των 100.000.000 ευρώ, που συνδέεται με τη διάπραξη σοβαρότατων οικονομικών εγκλημάτων. Εκτός από το καλλιτεχνικό ζευγάρι, οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ «τσάκωσαν» γνωστούς δικηγόρους, γιατρούς ακόμα και μεγαλέμπορους της ιχθυόσκαλας!

Tags ΣΔΟΕ, Ελλάδα, φοροδιαφυγη, διασημοι, καλλιτεχνες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9539 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3175 s // Total time: 3.2715 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X