Τα συγκινητικά λόγια του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Δε θα ήθελα να τον χάσω ποτέ»


Τα συγκινητικά λόγια του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Δε θα ήθελα να τον χάσω ποτέ»

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οίκος ευγηρίας» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Broadway και η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι συντελεστές του έργου θέλησαν να τιμήσουν το μεγάλο πρωταγωνιστή του ελληνικού κινηματογράφου κι εκείνος με την σύζυγό του, Μαίρη και τον γιο τους έδωσαν το «παρών».

Ο μικρός Νικόλας, μετά το τέλος της παράστασης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον πατέρα του με συγκινητικά λόγια: «Ήρθαμε εδώ με τον πατέρα μου. Δεν ξέρω τι να πω, είναι πολλά τα συναισθήματα. Τον αγαπώ πολύ φυσικά, όπως κάθε παιδί τον γονιό του και δεν θα ήθελα να τον χάσω ποτέ, ό,τι και να γίνει», είπε αρχικά, και αναφέρθηκε στην τιμή που έκαναν οι ηθοποιοί στο πιο αγαπημένο του πρόσωπο: «Για μένα είναι ένα ωραίο συναίσθημα, για εκείνον είναι κάτι παραπάνω. Αισθάνεται στον χώρο του, όπως ήταν παλιά».

Όσο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο μπαμπάς του, ο ίδιος είπε: «Δε γνωρίζω γι’ αυτό το θέμα πολλά πράγματα, αλλά έκανε την προσπάθειά του και θέλει να βρίσκεται εδώ πέρα κύριος. Για να αποδείξει αυτό που ήταν πάντα, ένας κύριος κι ότι δεν τελείωσε, είναι ακόμα εδώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»:

Tags ανδρεας μπαρκουλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2761 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3784 s // Total time: 2.6545 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X