Η Kate Moss μας καλεί σπίτι της για τσάι και μοιράζεται τα αγαπημένα της πράγματα


Η Kate Moss μας καλεί σπίτι της για τσάι και μοιράζεται τα αγαπημένα της πράγματα

Το it-girl αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στη νέα της δουλειά για τη βρετανική Vogue, την πρώτη της αγάπη, το εξώφυλλο που έκανε για το Playboy και πολλές ακόμα πτυχές της ζωής της.  

Το διάσημο μοντέλο άνοιξε το σπίτι της στις κάμερες της βρετανικής Vogue, μιλώντας για τη συνεργασία της με το γνωστό περιοδικό και τον εορτασμό των 40ών της γενεθλίων. Η Kate ανοίχτηκε στη δημοσιογράφο Kate Phelan, σε μια πολύ διαφορετική συνέντευξη απ' ότι την έχουμε συνηθίσει, δείχνοντας μια πιο καθημερινή πλευρά του εαυτού της και δίνοντάς μας μια σπάνια ευκαιρία να δούμε τον προσωπικό της χώρο, πίσω από τη δημόσια φιγούρα της.

 

Έχοντας δουλέψει αρκετές φορές με την Phelan, η Kate γελά με το πόσο κοινό είναι το όνομά της, ενώ σταματά τη συνέντευξη για να βγάλει το ροζ λεοπάρ πουλόβερ που φορά. Χαλαρή και φορώντας απλώς ένα μαύρο μπλουζάκι με ένα μαύρο πουκάμισο, ανοίγεται περισσότερο στη δημοσιογράφο, ξεφυλλίζοντας το τεύχος της Vogue στον καναπέ της και μοιράζεται μαζί μας πολύ προσωπικές της στιγμές, όπως την πρώτη της αγάπη, το παρασκήνιο πίσω από τις φωτογραφίσεις που έκανε γι' αυτό το τεύχος, και πολλά ακόμη, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Plus: δείτε στην παραπάνω gallery το διπλό εξώφυλλο της Moss και στιγμιότυπα από τη συνέντευξή της για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue!
 

Tags Kate Moss, Σπιτι, vogue


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4939 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3148 s // Total time: 2.8086 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X