Πάμε στην έκθεση Mind, Body & Spirit


Πάμε στην έκθεση Mind, Body & Spirit

Ανοίξτε το μυαλό σας και την καρδιά σας σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο έμπνευση και πρακτικά εργαλεία για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας και γιορτάστε μαζί μας τα 13 χρόνια της έκθεσης Mind, Body & Spirit!

Μάθετε τρόπους για να μειώσετε το άγχος στην ζωή σας, να βελτιώσετε την υγεία σας και ίσως ακόμη βρείτε και τον σκοπό της ζωής σας με την θετική και χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα βρείτε στην έκθεση. Απολαύστε μια ποικιλία από συμπληρωματικές θεραπείες, γιόγκα, σιάτσου, ηχητικό μπάνιο, εξισορρόπηση των τσάκρας, διαλογισμό, τέχνη, χορό, κρυσταλλοθεραπεία, ρείκι και πολλά άλλα.

Οι νεαρότεροι επισκέπτες μας θα γίνουν φίλοι με τον ΚungFu Panda, θα παίξουν με βιολογική ζύμη, θα κάνουν γιόγκα και θα μαγειρέψουν υγιεινά παιδικά γεύματα!

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι μας Άννα Ζόρζου από το διάσημο YogaWorks και η Δρ. Patricia Elizabeth Torres Villanyeva δυναμική ψυχολόγος, πολιτιστική ανθρωπολόγος και χορεύτρια θα σας δείξουν την δουλειά τους στην αίθουσα Διόνυσος.

Καμία επίσκεψη στην έκθεση Mind, Body & Spirit δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς να αφιερώσετε λίγο χρόνο εκλεκτική αγορά των εκθετών μας. Εδώ θα βρείτε πάνω από 90 άτομα και οργανώσεις με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, θεραπείες και λιχουδιές για να δείτε, δοκιμάσετε και να αγοράσετε.

Εναπόκειται σε σας αν θέλετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα ή απλά μια ώρα παρακολουθώντας τις διάφορες παρουσιάσεις και εργαστήρια. Αφιερώστε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμα σας και επενδύστε χρόνο στον εαυτό σας. Περάστε μια ευχάριστη μέρα εξερευνώντας την έκθεση. Το Hilton Park θα προσφέρει ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπουφέ, όποτε γιατί όχι να περάσετε όλη την μέρα στην έκθεση!

Ιnfo: Ξενοδοχείο Hilton Park - Λευκωσία. Σάββατο 8 Νοεμβρίου10:30- 20:30 & Κυριακή 9 Νοεμβρίου 10:30– 20:30. Είσοδος €8 την μέρα  – Συμπεριλαμβάνει όλα τα σεμινάρια, μαθήματα και εργαστήρια

Tags εκθεση, Mind Body & Spirit, ευεξια, Σώμα, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2079 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4975 s // Total time: 2.7054 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X