Η Behati Prinslo αποκαλύπτει τη διατροφή της πριν το show της Victoria’s Secret!


Η Behati Prinslo αποκαλύπτει τη διατροφή της πριν το show της Victoria’s Secret!

H πανέμορφη σύζυγος του Adam Levine, Behati Prinslo, μας αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της για το εκπληκτικό σώμα της λίγο πριν ανέβει στην πασαρέλα της Victoria Secret  

To 25χρονο supermodel είπε σχετικά: “Πάντα προετοιμάζομαι για το show. Eίναι στο Λονδίνο αυτή τη χρονιά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Επίσης, θα γίνει λίγο πιο αργά αυτή τη φορά σε σχέση με άλλες χρονιές και έτσ έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε”.

Πώς ετοιμάζεται, λοιπόν, η πανέμορφη Μπεχάτι;

“Κάνω πάρα πολύ γιόγκα. Ταξιδεύω συνέχεια και έτσι προσπαθώ να είμαι ενεργητική με όποιον τρόπο μπορώ - περπατάω ή τρέχω όπου βρίσκω. Πηγαίνω στο γυμναστήριο και κάνω διάφορα, ό,τι μπορώ”, είπε η Μπεχάτι και συνέχισε, “Ένα μήνα πριν το show προσπαθώ να μπω σε μία ρουτίνα υγιεινής διατροφής και γυμναστικής περισσότερο από ότι πριν".

Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο κόβει τη ζάχαρη και το αλάτι. Όταν προετοιμάζεται για το show ή για μία φωτογράφιση προσπαθεί να προσέχει πολύ τη διατροφή της. Τα γλυκά και τα αλμυρά φαγητά μπορεί να προκαλέσουν κατακράτηση υγρών και φουσκώματα στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι, η ίδια τα αποφεύγει όσο μπορεί.

Tρώει ομελέτα (που αποτελούν καλή πηγή πρωτεϊνης), αβοκάντο (από τα οποία παίρνει φυτικές ίνες και βιταμίνες Ε και Β) και τοστ για πρωινό. Επίσης πίνει πολύ νερό το οποίο τη βοηθάει να μην πεινάει τόσο πολύ.

Tags BEHATI PRINSLO, Adam Levine, Διατροφή, μυστικά, Victoria Secret, ζαχαρη, αλατι, ΟΜΕΛΕΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5275 s (232 Queries.) // Parse time: 0.5279 s // Total time: 3.0555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X