Άνω κάτω το "Όλα παίζουν". Η αποχώρηση της Καινούργιου από την εκπομπή και οι φήμες


Άνω κάτω το "Όλα παίζουν". Η αποχώρηση της Καινούργιου από την εκπομπή και οι φήμες

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε χθες το απόγευμα από την εκπομπή

Και μπορεί η ίδια να είπε στον αέρα ότι το κάνει επειδή δεν αισθάνεται καλά, ωστόσο φαίνεται πως οι λόγοι της αδιαθεσίας της δεν ήταν... υγείας, αλλά ψυχολογίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην υπεύθυνη της εκπομπής, Ιζαμπέλα Σασλόγλου και της παρουσιάστριας με το κλίμα ανάμεσά τους να μην είναι καθόλου καλό.

Τις πρώτες μέρες όμως τα νούμερα ήταν καλά οπότε δεν υπήρχε κάποια ένταση. Η κατάσταση άλλαξε καθώς τα νούμερα της τηλεθέασης άρχισαν να πέφτουν.

Τότε λοιπόν η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα βγει στην εκπομπή μαζί με τους άλλους παρουσιαστές στο πρώτο ημίωρο που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, παίρνοντας lead in από την Ελένη Μενεγάκη, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στη Μπέττυ Μαγγίρα. Μάλιστα εδώ και δύο μέρες η Κατερίνα Καινούργιου λείπει από το πρώτο τέταρτο της εκπομπής στο σχολιαστικό μέρος του "Όλα παίζουν".

Με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο και μπροστά σε όλη την ομάδα των συντελεστών του «Όλα παίζουν» την κατηγόρησε ότι εκείνη ευθύνεται για τα χαμηλά νούμερα καθώς μεταξύ άλλων δεν έχει σχόλιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να κάνει την εκπομπή και να χρειαστεί να αποχωρήσει.


Το www.gossip-tv.gr επικοινώνησε με την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για εκείνη και την χθεσινή αποχώρησή της από την εκπομπή. 

Tags κατερινα καινουργιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0646 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4001 s // Total time: 3.4647 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X